Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI INTIMITÁS Pszichológia teszt: te melyik ölelést kedveled a leginkább? Most elmondjuk, ez mit...

Pszichológia teszt: te melyik ölelést kedveled a leginkább? Most elmondjuk, ez mit jelent rád nézve.

Az ölelés egy emberek között létrejövő nagyon bensőséges cselekedet. Valójában a szeret, a bizalom és a gyengédség jele. Emellett a jelentése attól is függ, hogy milyen társadalmi és kulturális környezetben történik.

Vannak olyan kultúrák, amelyek, nyitottabbak a testi kapcsolatok szempontjából és üdvözlésként használják. Eközben a világ más részein ez a gesztus párkapcsolati szintre korlátozódik és csak olyanok között történik meg, akik között szoros a kapcsolat.

Válaszd ki a számodra legkedvesebb ölelkezési típust és olvass tovább, hogy megtudd, a pszichológia mit mond el rólad ez alapján.

A. Barátság

Ha az elsőt választottad, akkor a pszichológia szerint abba a típusba tartozol, akik nem esnek szerelembe már a kapcsolat elején. Próbálod kialakítani a kötődést a másik személlyel, de ha valami mégis balul sülne el, akkor te mindig kész vagy arra, hogy feladjátok a dolgot. Annak ellenére, hogy valaki nagyon kedvel téged, nem mutatod ki az érzéseidet, amíg nem vagytok igazán komoly kapcsolatban. Szereted, ha a másik személy fedi fel előbb az érzéseit, majd hagyod, hogy a dolgok tovább virágozzanak. Bár ez egy nagyon racionális módja a kapcsolatokhoz való hozzáállásnak, a túlzott óvatosság sem a legjobb megoldás. Lazíts és tudd, sok jó kapcsolat kezdődik barátsággal.

B. Szerelem első látásra

A második típusú ölelés nagyon romantikus és nagyon szenvedélyes is, ahogy látjuk. Nagyon gyengéd és sokkal inkább magára hívja a figyelmet, mint a többi. Hajlamos vagy valakibe beleszeretni első látásra és feladni mindent a szerelemért. Ez az ölelés gyakori a romantikus filmekben, és te is ilyen vagy. Képes vagy a szerelem lángjával égni gyakorlatilag azonnal és hevesen. Ráadásul úgy érzed, hogy a másik ember is hasonló intenzitással ég. Aki könnyedén szerelembe esik, hajlamos a külső dolgok alapján ítélni és az elképzeléseit rávetíteni a másik félre. Azt tanácsoljuk, hogy mielőtt teljesen elköteleznéd magad, hagyj időt az ismerkedésre, nehogy végül csalódj, mert nem azt kaptad, amit elképzeltél.

C. Nem bízol meg akárkiben

Annak ellenére, hogy első pillantásra nem úgy tűnik, ez a fajta ölelés nagyfokú bizalmat mutat a másik személy iránt. Ugyanakkor ez annak is a jele, hogy nem nyílsz meg könnyen másoknak és nem adod egyszerűen a bizalmadat. Ami a romantikát illeti, sok mindent visszatartasz magadban és nagyon óvatos vagy, ami egy kapcsolat elején kissé érzéketlen jellem benyomását keltheti.

Még akkor is, ha az első randin a másik személy nagyon jó benyomást tett rád, nem vagy képes megnyílni. Ezzel elszalaszthatd annak az esélyét, hogy egy olyan emberrel találkozz, aki valóban hozzád való lenne. Próbáld meg közelebb engedni azt, akit megbízhatónak találsz. Ha a kapcsolat szorosabbra fordul, úgyis felszínre bukkannak a belső tulajdonságaid.

D. Különleges ízlés

Ez talán a legintenzívebb ölelés a négy közül, tekintettel arra a jelentéktelen távolságra, amely a két karakter között van. Ez egy nagyon szoros ölelés két szerelmes között, akik nem látták egymást hosszú ideje. Az ízlésed nagyon jól megkülönböztethető a szerelmi kapcsolat szempontjából. Van egy kép a fejedben részletekbe menően kidolgozva, például a leendő partnered mosolyáról is.

Amint sikerült megtalálni valakit, aki eléri az elvárásaidat, a csillagokat is le tudnád hozni az égről. Továbbra is ragaszkodva az elképzelésedhez, néha hajlamos vagy túlértékelni azt, amivel valójában szembesülsz és nem is olyan kedvező. Eközben könnyen elunod magad a leigázott fél mellett, ha nem érzed benne, hogy ő az igazi és könnyen átnyargalsz egy másik kihívásra.

tudasfaja.com

loading...