Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Próbáld ki ezeket a sminktippeket, és valósággal megfiatalodik az arcod!

Próbáld ki ezeket a sminktippeket, és valósággal megfiatalodik az arcod!

Már úgy hozzászoktál a reggeli sminkeléshez, hogy becsukott szemmel is fel tudnád vinni a festékeket, azonban néha nem árt egy kicsit változtatni a régi jól bevált dolgokon. Az évek múlásával az arcod is változik, és ennek függvényében kell alakítsd a sminkelési szokásaid is

Az alábbiakban olyan sminkelési trükköket láthatsz, melyek segítségével akár 15 évet is fiatalodhatsz.

Primer vagy CC krém

A primer kitölti a finom ráncokat, egyenletessé teszi a pórusokat, és az alapozót is sokkal egyenletesebb tudod felvinni az arcodra. A hidratáló nappali krém után vigyél fel egy kevés CC-krémet az arcodra, a homloktól az orcák felé haladva, kifelé simító mozdulatokkal.

Alapozó

Fényvisszaverő, folyékony alapozót használj, ez valósággal csodát tesz a bőröddel. Eltünteti a ráncokat, és sokkal üdébb lesz az arcbőröd, így éveket letagadhatsz a korodból. A bőrszínednél egy árnyalattal melegebb tónusú alapozót válassz, vékony rétegben vidd fel az orr vonalától kiindulva. Szivaccsal alaposan dolgozd el egészen a hajtő vonaláig.

Szempilla göndörítő

Az életkor előrehaladtával jó szolgálatot tesz a szempilla göndörítő, a lelógó szempilláidat erőssé varázsolja. Az összecsukott göndörítőt tartsd így pár másodpercig, majd miután szétnyitottad, kenj fel két réteg szempillaspirált, és fésüld szét a szempilláid.

Szemöldök

A megfelelő szemöldök nagyon sokat segít, évekkel fiatalabbnak látszik majd az arcod tőle. De vigyázz, mert egy rossz szemöldök, nagyon sokat ronthat a megjelenéseden. A hajszínednél egy árnyalattal legyen világosabb a szemöldököt, használj szemöldökport vagy szemöldökfestéket. Ha ősz hajad van, barnásszürke árnyalatot használj.

Szemkontúr

Az öregség jele elsősorban a megereszkedett szemeken vehető észre. Használj krémes-, vagy gél állagú szemhéjtust, hiszen ezek nem húzzák le a szemhéj szélét. A szem külső sarkából haladj befele, az alsó szempilláknál vékonyabb vonalat vigyél fel. Ha nem rajongsz a feketéért, válassz barnát, bronzot, vagy lilát.

Az arccsont kiemelése

Vigyél fel egy kis arcpírt az arccsontodra, ez az egész arcodat, sőt a szemeidet is ragyogóvá varázsolja. Használj meleg, rózsaszínes krémes púdert. Előbb egyet mosolyogj, és, ahol a legjobban kiemelkedik, oda vidd fel a púdert, és dolgozd el alaposan a hajtő irányába.

tudasfaja.com

loading...