Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS Nyomd ezt az akupresszúrás pontot, és tisztítsd meg tested a felgyülemlett méreganyagoktól...

Nyomd ezt az akupresszúrás pontot, és tisztítsd meg tested a felgyülemlett méreganyagoktól és a plusz kilóktól!

A nem megfelelő táplálkozás, a mozgásszegény életmód, és a rengeteg stressz, feszültség következtében szervezetünkben felgyűlnek a méreganyagok, lelassul emésztésünk.

Ha nem működik megfelelően az emésztésünk, lelassul a gyomorműködésünk, és a felgyülemlett salakanyagoktól különböző betegségek is kialakulhatnak.

A keleti orvoslás szerint létezik egy pont, amelyet, ha pár másodpercig nyomunk, vagy körkörösen masszírozunk, beindul a gyomorműködésünk.

Ezt a pontot “gomb”-ként is emlegetik, és a legfőbb energiacsatornán, a hasunkon, közvetlenül a köldök alatt kell keresnünk.

Az alábbi ábrán pontosan látszik, hogy hol található. Mindössze annyit kell tennünk, hogy a köldök alatt kb. három ujjnyira keressük meg ezt a pontot.

Mielőtt nekifognák a műveletnek, győződjünk meg, hogy a közelünkben van egy illemhely. Majd kezdjük el 3 ujjunkkal masszírozni ezt a pontot, közben lélegezzünk mélyet.

Ne hagyjuk abba a masszírozást egészen addig, amíg nem érezzük, hogy kellene menjünk a WC-re. Minimum 10 másodpercig, maximum 3 percig végezhetjük a masszírozást.

Dr. Michael Reed Gach akupresszúrás szakember azt mondja, hogy ez a pont igen erős terápiás hatással rendelkezik.

A gyógyulás azért következik be, mert eltávolodnak a szervezetből a méreganyagok. Ajánlott a menstruációs problémák, emésztési panaszok, székrekedés, és különböző végbélproblémák esetén alkalmazni.

loading...