Kezdőlap EGÉSZSÉG Egy súlyos betegség, ami egyre több fiatalt érint! Ezek az előjelek!

Egy súlyos betegség, ami egyre több fiatalt érint! Ezek az előjelek!

A rák az egyik olyan megbetegedés, amellyel nagyon sok ember szembesül napjainkban. Fordíts különös figyelmet az egészségedre, soha ne hagyd figyelmen kívül az alábbi tüneteket, rövid időn belül fordulj szakemberhez!

 

1. SZÁRAZ KÖHÖGÉS

A rendszeresen visszatérő száraz köhögés a tüdőrák egyik legjellemzőbb tünete. Ha több, mint egy hónapja száraz köhögéssel küzdesz, keress fel egy szakembert!

2. KRÓNIKUS BETEGSÉGEK
Ha állandóan visszatérő légúti megbetegedéssel küzdesz, akkor minden bizonnyal az immunrendszered le van gyengülve, és a szervezet nem tudja felvenni a harcot a vírusokkal, baktériumokkal. A hörghurut vagy a tüdőgyulladás egy intő jel lehet, főleg, ha erős mellkasi fájdalom is társul hozzá.

3. MELLKASI FÁJDALOM

A mellkasi fájdalom a tüdőrák egyik legjellemzőbb tünete, főleg, ha köhögés vagy lélegzetvétel esetén fokozódik. Ha a fájdalom a vállakra vagy a háti részre is kiterjed, minél hamarabb fel kell keresni egy szakembert.

4. INDOKOLATLAN FOGYÁS
A legtöbb esetben örülünk, ha sikerül fogynunk egy-két kilót, viszont a hirtelen fogyás akkor is bekövetkezhet, ha rákos sejtek támadták meg a szervezetet. Ha nem változtattál az étkezési szokásaidon és mégis fogyni kezdtél, keress fel egy szakembert.

5. NYAKI DUZZANAT

A nyaki duzzanat, ha végtagduzzadással társul, lehet a tüdőrák jele. Ha több héten keresztül fennáll a probléma, keress fel egy szakembert!

Forrás

loading...