Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI NE HAGYD magad átverni! Ha valaki valóban veled akarna lenni, veled is...

NE HAGYD magad átverni! Ha valaki valóban veled akarna lenni, veled is lenne!

Hirdetés

Valóban, keserű pirula, de ezt akkor is le kell nyelni. Be kell vallanod magadnak, hogy jobb, ha elfogadod a most még kemény valóságot, mint cukormázas hazugságokkal áltasd magad. Az igazság éles sebet ejt ugyan, de idővel szépen begyógyul, a hazugság azonban lassan emészti fel minden forrásodat.

Erős vagy, sok mindenen keresztülmentél már. Itt az idő, hogy bevalld magadnak: HA VELED AKARNA LENNI, AKKOR VELED LENNE.

Hirdetés

Ha veled akarna lenni, akkor nem törné össze a szívedet. Ez ennyire egyszerű.

Ha ez az ember, aki felé a szívedet és lelkedet elkötelezted csak fele annyira szeretne, mint te őt, akkor ott lenne melletted.

Ha valóban te lennél az egyetlen, az igazi számára, akkor nem engedett volna el.

Tudom, hogy könnyebb azt bemesélned magadnak, hogy zavarodott vagy, hogy ő nehéz időkön megy keresztül és még nem áll készen, hogy elkötelezze magát melletted, de ez nem így van. Ezt te is tudod.

Ez csak egy olyan kifogás, amivel nyugtatod magad, mivel nem vagy képes szembenézni a valósággal, azzal, hogy HA VELED AKARNA LENNI, AKKOR TALÁLNA RÁ MEGOLDÁST.

Ugyanis, ha egy férfi igazán szeret egy nőt, akkor semmi, de semmi nem állíthatja meg, hogy vele legyen.

Ha egy férfi igazán szeret, akkor időt szán a nőre. Egy ilyen férfi mellett egy nőnek nem kell azon gondolkoznia, hogy vajon miért tart távolságot, hiszen egy ilyen férfi nem tart távolságot.

Amikor egy férfi szeret egy nőt, azért erőfeszítéseket tesz és egyértelműen kimutatja a szeretetét, hogy a nő tudja, mit jelent számára.

A nő mellett marad könnyebb és nehezebb időkben is.

Szóval, ha azon filozofálgatsz, hogy miért nincs melletted, akkor arra az egyetlen válasz az, hogy nem kellesz neki eléggé és inkább van mással és máshol, mint hogy veled legyen. Ez ilyen egyszerű.

Kevés dolog van az életben, ami jobban fájna, mint amikor valaki, akit őszintén szeretsz, nem viszonozza a szeretetedet.

Mennyivel egyszerűbb, amikor ez a férfi érzelmileg megközelíthetetlen, felelőtlen, manipulatív, hazug, igaz? Sokkal nehezebb ezt elfogadni, ha egy kedves, jószívű emberről van szó. Mindamellett akkor is igaz lesz, hogy nem téged tart a nagy Őnek.

Nem számít, hogy mennyi ideje tart köztetek a dolog, amit talán már definiálni sem lehet. Nem számít, hogy milyen emlékek kötnek össze benneteket vagy, hogy milyen kedves volt hozzád néha, nem téged akar. Nincs melletted.

Nagyon nehéz ezt bevallani és elfogadni, de ez az igazság és csak az igazság szabadíthat fel.

Ne áltasd tovább magad azzal, hogy csak időre van szüksége, hogy falakat húzott maga köré, amiket neked kell lerombolnod. Ez mind csak arra lesz jó, hogy időről-időre lenyugtasd magad. Emiatt nem fogsz tudni tovább lépni, mindig vissza fog rántani.

Ne hibáztasd magad azért, mert ez így történt. Itt nincs hibás, egyszerűen csak arról van szó, hogy nem lehetünk az igazi mindenki számára, akit mi annak gondolunk. Van, hogy az univerzumnak más tervei vannak veled és egy olyan személlyel, akit még talán nem is ismersz, de tökéletes párod lehet a jövőben.

Ne ragaszkodj tovább ahhoz a gondolathoz, hogy egyszer talán meggondolja magát és visszatér hozzád. Ne álmodozz a vele való közös jövőről.

Ő már elment. Ami köztetek volt, az a múlt. Ha veled akarna lenni, akkor veled lenne.

Engedd el végre, hogy helyet adhass egy olyan férfinek, aki minden kétséget kizáróan téged választ majd. 

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés