Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Mutasd a szemöldököd, megmondok mindent rólad!

Mutasd a szemöldököd, megmondok mindent rólad!

Bár úgy tartják, hogy a szem a lélek tükre, de a szemöldököt sem szabad elhanyagolni, hiszen számos lelki tulajdonságunkat olvashatjuk ki a formájából.

1.Átlagos szemöldök

A legtöbb emberre jellemző ez a szemöldök, amikor semmi kirívó nincs benne. Sem nem túl vastag, se nem túl vékony, de formás, és ápolt. Akinek ilyen szemöldöke van, az a hagyományos értékeket helyezi előtérbe, kissé konzervatív, nem szeret kockáztatni. Csendes, visszahúzódó, és kissé hiszékeny Jó, ha mindig nem bízik meg egytől-egyig a körülötte levőkben, ajánlott óvatosnak lennie.

2.Hosszú szemöldök

Egy igen erős személy, aki bármilyen problémával megküzd, és a stresszt is könnyen kezeli. Társaságkedvelő, és barátságos, de az idegenekkel kezdetben tartózkodó. Erős érzelmei vannak.

3.Rövid szemöldök

Nagyon figyel a részletekre, szereti, ha minden tervszerűen megy az életbe, nem szereti a váratlan meglepetéseket. Nem szereti azokat az embereket, akik folyton panaszkodnak, mindent megtesz azért, hogy pozitív látásmódra sarkalja őket. Nem létezik számára lehetetlen.

4.Vastag szemöldök

Nagy önbizalommal rendelkezik, még a legnehezebb helyzetekben is hamar feltalálja magát. Mindent megtesz azért, hogy álmait elérje. Nem érdekli mások véleménye, ő csak magabiztosan halad a kijelölt cél irányába.

5.Vékony szemöldök

Nem szereti a konfliktusokat, a drámákat, kerüli az olyan helyzeteket, amikor a figyelem középpontjában kellene legyen. Mindig segít a körülötte levőknek.

6.Erősen ívelt szemöldök

Érzékeny lélek, mindig körültekintően megválogatja a barátait. Elsőre nem túl szimpatikus, hiszen arrogánsnak, érzéketelennek tűnhet, ezért jobb, ha közelebbről megismerkedünk vele.

7.Kerek szemöldök

Figyelmes, és kedves. Soha nem közömbös mások problémái iránt. Mindig készségesen segít azoknak, akiknek szükségük van rá.

8.Egyenes szemöldök

Erős, és szenvedélyes, az idegeneknek mindig pozitív az első benyomása az egyenes szemöldökű emberekről. Mindig tudja, hogy mit akar, és gyorsan megtalálja a siker felé vezető legrövidebb utat.

9.Ritka, vékony szemöldök

Félénk, bizonytalan, nehezen hagyja el a komfortzónáját. Gyorsan kétségbeesik, és nehezen talál vissza önmagához. Hamar lesz szerelmes, és teljes mértékben alárendeli magát a partnerének.

loading...