Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Melyik szerinted a legboldogabb pár? Választásod elárulja a szörnyű igazságot jelenlegi kapcsolatodról!

Melyik szerinted a legboldogabb pár? Választásod elárulja a szörnyű igazságot jelenlegi kapcsolatodról!

A nonverbális kommunikáció nagyon sok dolgot elárul egy párkapcsolatról. Egy érintés, egy simogatás, egy kézmozdulat nagyon árulkodó lehet, ezekből már érezni lehet a párok között levő szoros köteléket, vagy éppen annak a hiányát.

Ha ránézel két emberre, meglátod, hogyan ölelik egymást, miként érnek egymáshoz, fogják, vagy nem séta közben egymás kezét, egyből érzed, hogy milyen kapcsolat van kettőjük között.

Nézd meg az alábbi képet, és mond meg, hogy a három pár közül szerinted melyik a legboldogabb. A választásod sok mindent elárul a jelenlegi párkapcsolatodról.

Ha az 1-es párt választottad!

A nő rajongásig odavan a férfiért, büszke rá, hogy az ő párja lehet, imádja. Nem érdekli őket, hogy mit gondol róluk a külvilág. A férfi elkötelezett, és nagyra értékeli a kettőjük közötti kapcsolatot, ezért készen áll arra, hogy megtegyen mindent a kettőjük boldogságáért. A nonverbális kommunikáció szerint, boldogságuk titka a nyitottság. Látod, hogy néznek egymásra?

Ha a 2-es párt választottad!

Ha úgy gondolod, hogy a 2-es számú pár a legboldogabb, akkor tudnod kell, hogy a nő nagyon fontos szerepet játszik a férfi életében. Minden pillanatban figyel rá, és egy életen át segíti, jóban-rosszban mellette áll. Ahogy odabújik az erős férfihoz, láthatjuk, hogy nagyon imádja őt. A férfi életének múzsája, ő ad értelmet a szürke hétköznapoknak. Ebben a kapcsolatban minden bizonnyal a férfi a határozottabb, és a dominánsabb személyiség.

Ha a 3-as párt választottad

Láthatod, hogy megértésben, és harmóniában vannak. Érződik a köztük levő harmónia, és úgy tűnik, hogy ez egy egyenlőségeken alapuló, kiegyensúlyozott kapcsolat. Csak rájuk kell nézni, és árad belőlük a nyugalom.

Na, melyik párt ítélted első ránézésre a legboldogabbnak? Azt jelenti, hogy ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik a jelenlegi párkapcsolatod is.

tudasfaja.com

loading...