Kezdőlap EGÉSZSÉG Már mindent kipróbáltál, de mégis megizzadsz? Ez a 8 természetes módszer meggátolja...

Már mindent kipróbáltál, de mégis megizzadsz? Ez a 8 természetes módszer meggátolja a testszagot!

MEGOSZTÁS

Az izzadságszag olyan probléma forrása lehet, amely az egész életünket képes megkeseríteni. Természetesen nagyon fontos a napi rendszerességű zuhanyzás, de sajnos gyakran előfordul, hogy az nem segít megszüntetni a gondot.

Az alábbiakban találsz egy listát azokról a hatásos és természetes módszerekről, amelyek segíthetnek megszabadulni a nem kívánt testszagtól. A hozzávalók könnyen beszerezhetőek és olcsóak. Lássuk, hogy mik ezek!

# 1 Almaecet

Keverj össze vízzel almaecetet és citromlevet. Vegyél egy szórófejes flakont és töltsd bele a keveréket. Reggeli tisztálkodás után permetezz belőle a hónaljadra és hagyd megszáradni. Segít csökkenteni a baktériumok számát és megelőzni a rossz szagokat.

#2 Kézműves szappan

Ha nincs időd sajátot készíteni, egy vásárolt házi szappan is megteszi, ami kecsketejből készült. Rendszeres használatával könnyebben képes leszel megszabadulni a kellemetlen szagoktól.

#3 Hintőpor

Annyit kell tenned, hogy alaposan megmosod a hónaljadat és beszórod hintőporral. Ez szárítja a bőrt, felszívja a nedvességet és megelőzi baktériumok szaporodását. Naponta többször is alkalmazhatod.

#4 Teafaolajos módszer

A teafaolaj antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, így megakadályozható a baktériumok szaporodása. Adj hozzá néhány csepp teafaolajat kis mennyiségű rózsavízhez, és permetezd a folyadékot a hónaljadra. Az eredményt gyorsan tapasztalni fogod.

#5 Hidrogén-peroxid

Bár nem egy kifejezetten természetes gyógymód, ez is nagyon hatékony. Mindössze annyit kell tenned, hogy vizet és hidrogén-peroxidot egyenlő mennyiségben összekeversz és ezt a folyadékot alkalmazod a hónod alatt. Gyorsan meg fogja oldani a gondodat.

#6 Citrom szelet

Vágj egy citromból szeleteket és helyezd a tiszta hónaljadra legalább 15 percre, majd hagyd megszáradni. Ezzel elfeledkezhetsz a problémádról

#7 Timsó

Mindössze annyit kell tenned, hogy bedörzsölöd a problémás területet egy nedves timsós ronggyal. Ez a módszer nagyon egyszerű, így nem tart sok időbe, ugyanakkor nagyon hatékony is.

#8 Relaxáció

Természetes, hogy izzadunk, ha fizikai munkát végzünk, azonban, ha különösebb indok nélkül verejtékezünk, az nem normális. A stressz jellemző oka az izzadásnak és a kellemetlen szagoknak. Fontos, hogy a kiváltó okot megszüntesd és rendszeresen pihenj.

tudasfaja.com

loading...