Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Jennifer Aniston 6 szépségtrükkje minden nő számára!

Jennifer Aniston 6 szépségtrükkje minden nő számára!

A most 49 éves Jennifer Aniston, valljuk be, bomba formában van. Az alábbiakban néhány tippet kaphatunk tőle, melyeket érdemes betartani a szépségünk megőrzése érdekében.

A gyönyörű színésznőt 2016-ban a People magazin a legszexibb nőnek választotta. Hogy mi a titka? Most megtudhatjuk! Az biztos, hogy sokat tesz azért, hogy ilyen gyönyörű legyen.

1.Stimulálni kell arcizmokat

A botox látványosan lebénítja az arcizmokat. Aniston nem hisz a botox csodát érő erejében, ő inkább az arcizmok edzésében, a mikróáramos kezelésben hisz. “Ugyanúgy edzeni kell, mint a testünk, ahhoz, hogy fiatalos maradjon az arcunk.”

2. Lézeres arckezelés

Aniston szerint inkább a szövetek egészségére, ne a ráncokra fókuszáljunk. A lézeres arckezelés csodákra képes, visszaadja az arc fényét, és rugalmasságát.

3.Kevés smink

A vízivás, a megfelelő alvás, és a fényvédő krémek használata sokkal fontosabb, mint egy mázsás sminkréteg. “Egy barátom hívta fel egyszer a figyelmem arra, hogy sokkal jobban nézek ki smink nélkül. Idő kellett ahhoz, míg én is beláttam, hogy igaza van”.

4.Fényvédő

A fényvédő krémek elengedhetetlenek a mai világba, amikor a Nap kezd egyre égetőbben sütni. Aniston imád napozni, de soha nem tenné ezt fényvédő krémek használata nélkül.

5.Egészséges étkezés

Próbálja mérsékelni a glutén, és a tejfogyasztást, de a sajtimádatáról sehogy sem tud lemondani. Reggelire sokszor fogyaszt avokádót, és smoothiet. Nagyon fontos számára a sok zöldség, és a zsíros húsok mellőzése.

6.Fontossági sorrend

“Egészen biztos nem lesz fontos a halálos ágyadon, hogy ráncos voltál-e vagy sem. Határozd meg, hogy mi az igazán fontos az életedben, és élj aszerint”-mondja Jennifer.

tudasfaja.com

loading...