Kezdőlap EZOTÉRIA Itt a nagy októberi pénzhoroszkóp! Sokan örülni fognak, de lesznek, akik most...

Itt a nagy októberi pénzhoroszkóp! Sokan örülni fognak, de lesznek, akik most veszítenek el mindent. Rád melyik vár?

Hirdetés

A pénz, és az anyagiak nagyban meghatározzák a hétköznapjainkat, és az egész életünket. Ha nincsen elegendő pénzünk, akkor szomorúak, stresszesek, boldogtalanok leszünk. A kérdés az, mi az, hogy elegendő.

 

Hirdetés

Azonban tudjuk azt is, hogy “a pénz nem boldogít”, de azért biztonságot ad, ha van. Kíváncsi vagy arra, mi vár rád októberben anyagi szempontból?

Kos

Nem sok változásra számíthatsz ebben a hónapban, de ne add fel a reményt, hiszen bármikor jobbra fordulhat a sorsod. Ha egyszer elindulsz a célod felé, akkor soha nem adod fel, amíg nem sikerül.

Bika

A hónap elején lehetnek kisebb anyagi problémáid. Figyelned kellene jobban az egyik munkatársadra, mert lehetséges, hogy köze van ahhoz, hogy anyagilag nem állsz mostanában a legjobban.

Ikrek
Olyan változások történnek az életedbe, amelyek segítségével könnyen megmentheted a vállalkozásod. Kisebb anyagi bevételre teszel szert, így elkerülheted a csődközeli állapotot. Légy egy kicsit bátrabb, merj meglépni kockázatosabb lépéseket.

Rák

Szentelj több időt a munkádra, ha profin végzed a dolgod, akkor anyagi sikerekre számíthatsz. Az is lehetséges, hogy erőt kell venned magadon, és be kell kopogj a főnökhöz egy kis fizetésemelésre.

Oroszlán

Nagyon jó hónap vár rád, már, ami az üzleti dolgokat illeti. Egy idősebb személytől olyan tanácsokat fogsz kapni, amelyeket be tudsz építeni az üzleti életedbe. Sikereidtől megjön az önbizalmad, még inkább szárnyra kapsz!


Szűz

Nem voltak mostanában pénzügyi problémáid, de olyan beruházásokat fogsz végrehajtani, melyek kicsit megcsapolják a bankszámlád. Ez természetes ebben a helyzetben, próbálj meg nyugodt maradni!

Mérleg

Ez a hónap kissé nehézkes lesz számodra anyagi szempontból. Próbáld csökkenteni a költségeidet, és semmiképp ne vegyél fel hitelt.

Skorpió
A feletteseddel kisebb nézeteltérésed lesz, törekedj arra, hogy tisztázzátok a helyzetet, mielőtt rosszabbra fordulnának a dolgok. A feszült időszaka után, csendes, békés hetek várnak majd rád. Légy türelmes, és egy kicsit kedvesebb!

Nyilas

Ebben a hónapban a vásárlási láz levesz a lábadról, nem tudsz ellenállni a felesleges dolgoknak. Ne pazarold a pénzt, mert később komoly anyagi problémáid adódhatnak.

Bak

A magánéleti problémáid a munkádban is hátráltatni fognak, ezért anyagi nehézségek is felmerülhetnek az életedben. Próbáld elkülöníteni életednek ezt a két területét.

Vízöntő
Nagyon jó hónap lesz ez számodra a szerződéskötések, és befektetések szempontjából. Sokat ne gondolkozz, nyugodtan belevághatsz, egyenes út vezet most a céljaid felé.

Halak

Az októberi hónap páratlan lehetőségeket tartogat számodra. Nem szoktál ilyen sikeres lenni a pénzügyek területén, de most nem lehet panaszra okod.

tudasfaja.com

Hirdetés