Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp július 12. – Viták, pletyka, hazugság… Rád mi vár a...

Napi horoszkóp július 12. – Viták, pletyka, hazugság… Rád mi vár a mai napon?

Hirdetés

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Hirdetés

Kos

Kedved támad egy kis mókára a mai napon, de ez azt jelenti, hogy le kell térned a kitűzött utadról. A megszokott élmények már nem azt a hatást váltják ki. Mindazonáltal, ha a kreativitásodról van szó, ne hagyd, hogy bárki is alábecsülje azt.

Bika

Egyrészt elkap a nosztalgia, másrészt haladnál tovább az életedben. Persze, tanulhatsz a múltadból, de nem szabad belekapaszkodni és ragaszkodnod hozzá. Olyannyira hallgatsz az intuícióidra, mint kellene? A saját bölcsességed vezessen.

Ikrek
Lehet, hogy kakukktojásnak érzed magad a mai napon, de ez a gondolat csak a te fejedben él. Ha szükséged van rá, akkor kapcsolódj a barátaiddal, azokkal az emberekkel, akikkel otthon érzed magad. Ne feledd, nem kell, hogy mindenhová passzolj.

Rák

Talán legszívesebben lezavarnál egy impulzusvásárlást, de talán az lesz a legjobb, ha ezt a gondolatot gyorsan elhessegeted magadtól. Ha már pénzről van szó, nem hiszed, hogy ideje lenne megkérned azt az árat, amit valójában érsz? Nem is tudod, hogy mennyi lehetőség nyílik ki előtted, ha elhiszed, hogy megérdemled.

Oroszlán

Ideje volna megnyomni az újraindítás gombot, különösen akkor, ha az érzelmeid óceánjában teljesen elvesztél. Megvan benned az erő, hogy megírd a saját történetedet. Azt se feledd, hogy az, amit eddig elértél nem határozza meg az értékedet.

Szűz

Azt veheted észre, hogy a múlton rágódsz, miközben az egyetlen dolog, amivel foglalkoznod kellene, az a jövőd és hogy tovább lépj. Ha ostorozod magad valami miatt, ami régen nem jól sült el, akkor tekints inkább erre a bakira fontos leckeként.


Mérleg

Ideje, hogy eltávolodj egy olyan barátságtól, ami egyértelműen egyoldalú. Próbálj meg nem túl sok időt tölteni a kapcsolat gyászával. Sok ember van még odakinn a világban, akikkel egy hullámhosszon vagy, csak meg kell nyílnod előttük.

Skorpió

Nem kell tökéletesnek lenned, de ha mégis ilyen nyomást érzel magadon, akkor lépj egyet hátra és lásd meg, hogy rendben vagy úgy, ahogy vagy. Jó dolog, hogy a legjobbat akarod kihozni magadból, de ne feledd, hogy a rosszabb napjaidon is értékes vagy.

Nyilas
Úgy érzed, hogy ideje egy új irányba elindulni. Talán kezdhetnél azzal, hogy változtatsz néhány szokásodon, mint például nem hagyod, hogy az utolsó pillanatra felhalmozódjanak körülötted a tennivalók, hanem időben végzel mindennel szépen sorjában.

Bak

Óriási vágyat érzel az intimitásra, de megeshet, hogy az a személy, akihez közelebb szeretnél kerülni, nem tudja neked megadni, amit szeretnél, legalábbis nem olyan mértékben, mint gondolod. Egy kis időre engedd meg magadnak, hogy élvezd a jelent és ne a következményeken rágódj.

Vízöntő
Nem kizárt, hogy valakivel, akivel együtt éltek, vagy valamely családtagoddal, pároddal, gyerekeddel, rokonoddal, barátoddal egymás agyára fogtok menni. Ne feledd, hogy a problémát egyenes kommunikációval orvosolni lehet. Hagyjátok, hogy a másik is szóhoz jusson.

Halak

Szeretnéd rendezettebbé tenni az életedet? Akkor ideje odafigyelni arra, hogy mit viszel be a testedbe, hogyan osztod be az idődet és mennyit foglalkozol önfejlesztéssel. Ha valahol egyensúlytalanságot észlelsz, módosíts, hozd magad egyenesbe.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés