Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ez a világ egyik legjobb személyiségtesztje: megmutatja a valódi arcod!

Ez a világ egyik legjobb személyiségtesztje: megmutatja a valódi arcod!

Hirdetés

Csak 4 lépésből áll, és semmi másra nem lesz szükséged hozzá, mint gesztikulációra, néhány kéztartásra és egy darab papírra.

 

Hirdetés

A teszt végén nem egy általános jellemzést olvashatsz, hanem annál sokkal többet: a valódi „arcodat” ismerheted meg.

Kövesd az alábbiakban leírtakat, hogy megkapd a teszt végeredményét és a részletes elemzést!

1. lépés:

Kulcsod össze a kezeid, mintha imádkoznál! Most nézz a kezedre, és ha a jobb kezed hüvelyujja van felül, akkor írd le egy R betűt, ha a bal kezed hüvelykujja van felül, akkor írj L betűt.

2. lépés

Szúrj ki magadnak egy pontot, ami a közeledben van, és az egyik szemed csukd be. A nyitott szemeddel és a mutatóujjaddal képzeletben érintsd meg azt a pontot. Ha a bal szemed csuktad be, írj L betűt, ha a jobb szemed csuktad be, írj R betűt.

3. lépés

Tedd keresztbe a karjaid, mint amikor várakozol valakire, vagy türelmetlenkedsz. Ha a bal karod van felül, írj L betűt, ha a jobb karod, írj R betűt.4. lépés

Tapsolj egy párat! Figyeld meg melyik kezed aktívabb, mivel tapsolás közben az egyik kezünk többször mozdul meg! Ha a balos kezed az, írj L betűt, ha a jobbos kezed az, akkor írj R betűt.

Lássuk az értékelést!

RRRR

– Te egy konzervatív ember vagy, aki ezt sokszor önmagának sem ismeri be. Gyűlölöd a veszekedést, sok esetben mégis te provokálod ki azt.

RRRL

– Sokat tétovázol, emiatt sok lehetőséget elszalasztasz az életedben. Nem kellene másokban keresned a hibát, mert ahogyan mások sem, úgy te sem vagy tökéletes!

RRLR – Kommunikatív személy vagy, aki határozott személyiséggel, jó humorral és kiváló művészi érzékkel rendelkezik. Itt lenne az ideje ezeket a képességeket végre kamatoztatnod, mert hamar elröpülnek az évek!RRLL – Ritka kombináció. Az előzőhöz hasonló tulajdonságok jellemzőek rád, annyi különbséggel, hogy dinamikusabb vagy és nincs szükséged külső segítségre, hogy elérd a céljaid!

RLRR – Az értelem és a szerénység keveredik benned, toleráns személy vagy, aki nem viselkedik durván másokkal szemben. Nehezedre esik viszont, ha nem éred el a céljaid, emiatt hajlamos vagy irigykedni másokra.

RLRL – Soha nem cselekszel, és mindig elvárod, hogy valaki más meghozza helyetted az élet nagy dolgait. Egyet viszont elfelejtesz: mindenki a saját életét éli!

LRRR – Nem vagy eléggé kitartó ahhoz, hogy elérd a céljaid, inkább másokra támaszkodsz és hagyatkozol. A munka gyümölcsét viszont nem osztod meg senkivel.

LRRL – Túlságosan ragaszkodó típus vagy, aki kissé naiv és könnyen megvezethető. Amíg nem változtatsz ezen, ne lepődj meg rajta, ha sokan kihasználnak az életben!

LLLR – Túlságosan az érzelmeidre hallgatsz, emellett erélyes és határozott vagy, ugyanakkor gyakran sietve hozol döntéseket, melyek súlyos szövődményekkel járnak.

LLLL – Ragaszkodsz a régi dolgokhoz, formákhoz, hagyományokhoz, azokra újként tekintesz. Jellemző rád az önzés, a makacsság.LRLR – Ez az egyik legerősebb típusú karakter. Nehéz valamiről is meggyőzni téged. Ha valamit a fejedbe veszel, akkor onnan szinte lehetetlen azt kiverni. Ugyanakkor mindig  energikusan, könyörtelenül haladsz a céljaid felé.

LRLL – Kitartasz utadon céljaid elérése érdekében. A megalkuvás szinte ismeretlen fogalom számodra, épp ezért valamiről meggyőzni is lehetetlen. Hajlamos vagy a befelé fordulásra, nehezen találsz új barátokra.

RLLR – Imádod a fényt, a természetet. Nem szereted a vitákat, konfrontációkat, imádsz utazni, és könnyen barátkozol. Hobbid is gyakran változik az eltelt évek függvényében a környezeted és barátaid hatására.

RLLL – Elemésztő vágyat érzel arra, hogy mindent te magad csinálj, de ha a segítséget te nem is fogadod el, szívesen osztod meg tudásodat másokkal. Általában lazának tűnsz, de ha célokról van szó, vagy valamiben üzletet szimatolsz, keménnyé, kegyetlenné válsz.

Hirdetés