Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp szeptember 29. -A mai nap nem várt fordulatot hoz!

Napi horoszkóp szeptember 29. -A mai nap nem várt fordulatot hoz!

Hirdetés

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Hirdetés

Kos

Valaki, akit nem ismersz annyira, a mai napon egy ajánlattal fog eléd állni, de honnan tudhatnád, hogy úgy fog működni, ahogyan ígéri? Kutakodj egy kicsit, hogy megtudd, mibe mész bele és mennyibe kerül, ha mégsem úgy sül el, ahogyan reméled.

Bika

Ha dolgoznod kell a mai napon, akkor tégy meg mindent, hogy a munkahelyed otthonosabbá váljon. Talán kiötölsz valamit a nagyobb bevétel érdekében vagy spórolásra. Figyelj oda, nehogy túledd magad édességgel.

Ikrek

Remek nap ez egy kis romantikára és arra, hogy flörtölj valakivel, éppen ezért ki kell másznod az ágyból és kitervelni valami jó kis programot. Menj el egy sporteseményre, moziba, galériába, koncertre vagy kirándulni.

Rák

A családdal való kommunikáció ma nagyon gördülékenyen fog menni. Remek nap arra, hogy rokonokat, barátokat invitálj az otthonodba, ráadásul a lakásod/házad átrendezéséről, újításáról is tud diskurzust folytatni másokkal.

Oroszlán

Egyes álmaid még váratnak magukra, azonban mások hamarosan célvonalba érkeznek, és ezen utóbbiakra kell most koncentrálnod. Képtelenség mindent egyszerre teljesíteni a vágyaid listájáról.


Szűz

Nyugodtan gondolkodj el rajta, hogyan tudnád növelni a bevételedet. Véss le minden pénzkereseti ötletet. Szívesen költesz ma szép dolgokra, különösen akkor, ha a szeretteid megajándékozásáról van szó.

Mérleg

A mai nap a Hold a Vénusszal együtt a jegyedben lesz, ami vonzóvá tesz téged mások szemében. Nem csak te leszel elbűvölő, élvezni fogod a körülötted lévő szépséget is. Nagyszerű nap ez a romantikára.

Skorpió

Felejtsd el, hogy mi folyik odakinn a világban, inkább arra figyelj, hogy benned mi zajlik éppen. Talán annyira elmerültél mások problémáiban az elmúlt időszakban, hogy magaddal már meg is feledkeztél foglalkozni.

Nyilas

Lehet, hogy egyes emberek a környezetedben nem voltak túl segítőkészek az elmúlt időszakban, de ez nem jelenti azt, hogy neked is követned kell a példájukat. Valakinek meg kell szakítania az ördögi kört.

Bak

A leterheltséged egyre nagyobb és nagyobb lesz, ha nem tanulsz meg nemet mondani. Talán nem akarsz megbántani senkit, de ha nem húzod meg a határokat, akkor egy idő után már nem lesz miből adnod.

Vízöntő
Utazz a kikapcsolódás kedvéért, hidd el, ma nagyon jót fog tenni. Tegyél bármit, ami kiszakít a mókuskerékből. Ha nem tudsz messzire utazni, akkor fedezz fel valami újat ott, ahol éppen laksz. Tanulni, látni, tapasztalni mindig lehet.

Halak

Ha kölcsön kell kérned valakitől valamit vagy szívességre van szükséged, akkor a mai nap éppen megfelelő rá, hiszen az emberek kifejezetten nagylelkűek lesznek veled. Barátkozásra, egyezkedésre is remek ez a nap.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...