Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp július 13. – Skorpió, Halak, Ikrek, Mérlegek, Szüzek, Bakok ez...

Napi horoszkóp július 13. – Skorpió, Halak, Ikrek, Mérlegek, Szüzek, Bakok ez a ti napotok lesz!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Kos

Szabadon és bátran fejezd ki magad a környezetednek, sőt mi több, legyen benned lelkesedés. A romantika nagyobb hangsúlyt kap a mai napon, mint általában. Kifejezetten birtokló leszel a szerelmeddel kapcsolatban.

Bika

Annak ellenére, hogy szombat van és a fejed tele tervekkel, programokkal, nem árt egy kis elvonulás és relaxálás. Időnként érdemes lecsendesítened az elmédet, elgondolkoznod az érzéseiden és rendbe tenni néhány ügyet a fejedben.

Ikrek

A mai napon a másokkal való kommunikációdon lesz a hangsúly. Nem akarsz felszínes beszélgetést folytatni az időjárásról, igaz? Keress valakit, aki hajlandó komoly, mély értelmű témákról diskurzust folytatni veled.

Rák

Ma bele leszel feledkezve mindabba, ami a tiéd. Örömmel tisztogatod, rendezgeted szívednek kedves tárgyaidat. Talán egy szelektálás, lomtalanítás most jót is tenne a lelkednek. Tartsd meg, ami értékes, válj meg attól, ami már nem szolgál téged.

Oroszlán

Sokkal érzelmesebb lehetsz a mai napon, mint általában, ugyanakkor a szerencse is melléd pártol. Másokra talán jobban fogsz figyelni, de többet is követelhetsz. Ne hagyd, hogy az érzelmeid bezavarjanak.

Szűz
Talán szeretnél a mai napon eltávolodni a nyüzsgéstől, mert egy kis csendre és békére vágysz. Nem rossz ötlet, kommunikálj a bensőddel és tisztítsd meg a gondolataidat. Később a többiekről se feledkezz meg.

Mérleg

A barátaidhoz fűződő érzelmi kapcsolatod nagyon fontos a mai napon. Kerülj kontaktba valakivel, akinek mondanivalód van vagy egyszerűen nyújts ki a kezed valaki felé, aki szükséget szenved valamiben.

Skorpió

A figyelem középpontjába fogsz kerülni és talán az is kiderül, hogy egyesek több részletet tudnak az életedről, mint kellene. Ez vitákat is kirobbanthat.

Nyilas

Szeretnél kilépni a megszokott rutinból és magad mögött hagyni mindent. Ezt persze utazással is megteheted, de egy mentális kalandra is vállalkozhatsz egy új könyv vagy film által is, úgy, hogy nem kell elhagynod az otthonodat.

Bak

Sokkal intenzívebben fogsz megtapasztalni mindent, aminek részese leszel a mai napon. A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás szenvedélyesebbé tesz. Erős véleményt nyilváníthatsz ki valamivel kapcsolatban, ami vitába is torkollhat.

Vízöntő

A figyelmed személyes kapcsolataidra irányulnak. Szeretteid fontossága felértékelődik a szemedben. Ha valakivel nézeteltérésed van, azt most érdemes tisztázni.

Halak

Lehet, hogy a mai napon más érdekeit a magad elé kell helyezned. Ez nem azért van, mert mártírt szeretnél játszani, hanem azért, mert ez lesz szükséges. Jót fog tenni, ha kissé szervezettebbé válsz. Hidd el, boldogabb leszel tőle.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...