Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp július 9. – Ideje lassítanod, ha nem akarsz bajt magadnak!

Napi horoszkóp július 9. – Ideje lassítanod, ha nem akarsz bajt magadnak!

Hirdetés

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Hirdetés

Kos

Nem kizárt, hogy már nagyon vágysz egy mély beszélgetésre valakivel, ahol megoszthatod mindazt, ami a szívedben lakozik. Ne félj sebezhetővé válni és elmondani, amit valóban érzel. Ha közel akarsz kerülni ehhez a személyhez, akkor szükséges is.

Bika
Elgondolkozol a hosszú távú terveiden a mai napon, különösen akkor, ha az anyagiak kerülnek terítékre. Ne akarj új terveket kiötölni addig, amíg még vannak befejezetlen ügyeid. Párkapcsolati terén ideje újra megnyitnod a szívedet.

Ikrek
Vágysz az elérhetetlenre, azaz arra, hogy mindenki szemében tökéletesnek tűnj? Ha így van, akkor jobb, ha erről elfeledkezel és reálisabban tekintesz a helyzetedre. Az egyetlen személy, akinek bizonyítanod kell, te magad vagy. Ha valami nem tetszik magaddal kapcsolatban, változtass rajta, de ne más kedvéért akarj másmilyen lenni.

Rák

Ideje egy kicsit lassítani a tempón vagy szünetet tartani. Talán az is megfordul a fejedben, hogy elszökj valahová a világ elől. Anyagilag irányba állhatsz, ha az intuíciódra hagyatkozol és kamatoztatod a képességeidet.


Oroszlán

Egy barát a segítségedet fogja kérni, talán egy jó tanácsra lesz szüksége, amit te szívesen meg is adsz neki. Mindazonáltal, ha azt veszed észre, hogy ez a barát csak akkor tűnik fel, ha valami gondja akad, akkor talán nem ártana átértékelni a kapcsolatotokat.

Szűz

Minden szem rád szegeződik és benned most meg is van a csáberő, a remek megjelenés és a szellemesség is, hogy levegyél mindenkit a lábáról. Sokakat vonzol magadhoz, mégis meg kell válogatnod, hogy kiket szeretnél a közvetlen környezetedben tudni.

Mérleg

Nagy terveid vannak, amiket meg is szeretnél lépni, ám egy kicsit több időre és energiára van szükséged, mint amennyit jelenleg rá tudsz szánni. Másik dolog: tudd, hogy mennyit érsz, és ne félj ennyit is kérni.

Skorpió

Egy intim kapcsolat talán jól mutat “papíron”, ám közelebbről megnézve korántsem olyan mély, mint amilyenre szükséged van. Azokra a dolgokra fókuszálj, amelyek valóban számítanak, és aszerint hozd meg a számodra legjobb döntést.


Nyilas

Az a legjobb, ha követed a saját szabályaidat, ahelyett, hogy mások elvei előtt hajolnál meg, főleg, ha olyanokról van szó, akik amúgy sem elégedettek soha azzal, amit teszel. Olyanokkal tölts időt, akik értékelnek és elfogadnak.

Bak

Adok-kapok, ez a mai mottód. Habár benned van a késztetés, hogy segíts másokon, soha ne feledkezz meg arról, hogy arra is figyelj, te miben részesülsz cserébe. Ha egy barátsággal valami nem okés, találjatok meg a problémára a megoldást közösen vagy engedjétek el egymást.

Vízöntő
Mielőtt új és izgalmas románcra adod a fejed és túl gyorsan haladsz, győződj meg róla, hogy ez a személy valóban hozzád illik-e. Másképpen mondva, ne állapodj meg idejekorán. Egy új munkalehetőség bukkan fel. Ha a pénz jó, csak akkor bólints rá.

Halak

Ha már egy ideje nem lomtalanítottál és tettél rendet a dolgaid között, akkor a mai nap éppen ideális lehet rá. Tudnod kell, hogy nem csupán esztétikailag lesz szebb látvány, de negatív energiáktól is megszabadíthatod a környezetedet.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés