Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp szeptember 28.- 5 csillagjegynek nagyon jó hírünk van! Te köztük...

Napi horoszkóp szeptember 28.- 5 csillagjegynek nagyon jó hírünk van! Te köztük vagy?

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Légy kezdeményező a mai napon, legyen szó bármilyen programról vagy összejövetelről. Bárki, aki rosszkedvű, azt felvidítod a lelkesedéseddel. Jó tudni, hogy ilyen hatással vagy másokra.

Bika

Ne rejtegesd a tehetségedet tovább ott, ahol senki nem látja. A munkáltatók és más fontos emberek is le lesznek nyűgözve az ötleteidtől, de először meg kell, hogy ismerjék valahogyan azokat. A magabiztosság alapvető az előrejutásban.

Ikrek

Ne csak a magad igényeivel foglalkozz ezen a hétvégén, hanem érdeklődj a barátoknál, családtagoknál. A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően a szavaid ajtókat fognak megnyitni előtted.

Rák

Nézz bele hosszan a tükörbe és légy őszinte magaddal, ki az, aki visszanéz rád? Lehet, hogy valamivel több barázda van már az arcodon, de ezek mind a tapasztalat és bölcsesség jelei. Használd fel, amit eddig tanultál, hogy javíthass a körülményeiden.

Oroszlán

Ne azért kötelezd el magad valami vagy valaki iránt, mert úgy gondolod, hogy ezt várják el tőled. Ha hagyod, hogy mások dirigáljanak neked, akkor biztos lehetsz benne, hogy a saját javukra fordítják a dolgokat. A te boldogságod mindennél előbbre való.

Szűz

Gondolkozz el rajta őszintén, hogy az, amivel foglalkozol valóban jó-e neked. Ha a válaszod nem, egyértelmű, hogy változtatni kell az irányon, ha a válaszod igen, akkor pedig kérdezd meg, hogy nem-e áltatod magad.


Mérleg

Amit el akarsz érni, sikerrel vagy bukással fog végződni? Arra nincs mód, hogy ezt megtudd, anélkül, hogy hozzá ne látnál megvalósítani. Bízz magadban. Kevés dolog van, amit nem tudsz elérni, ha egyszer a fejedbe veszed.

Skorpió

Van valaki, aki nem bírja befogni a száját és ezzel az őrületbe kerget téged. Mit teszel ellene? Tudod, hogy kutyából nem lesz szalonna, szóval csakis rajtad múlik, hogyan reagálsz rá. Ha kell, hátrálj ki a hatóköréből.

Nyilas

Lehet, hogy több barátod van, mint bárki másnak az ismeretségi körödből, de közülük mégis mennyi az igaz barát és mennyi csupán csak jó fej ismerős. Gondold át, hogy kik azok, akikre bármikor számíthatsz, a többiekre pedig ne fordíts túl sok időt és energiát.

Bak

Egy múltbéli szituációt vagy feszültséget nem sikerült úgy elengedned, hogy az ne bukkanjon fel újból, és ez a mai napon be is következhet. Gondold át jól, hogy mi az, amit valójában el akarsz érni és megtalálod hozzá a megfelelő attitűdöt.

Vízöntő

A magabiztosságod aligha volt nagyobb az elmúlt időszakban, mint a mai napon. Úgy érzed, hogy az életed minden területén helyt tudsz állni. Ide neked az oroszlánt is!


Halak

Nem kell, hogy mindenki tudjon a napi terveidről, hiszen annál nagyobb eséllyel fogják megbombázni azt. Ahelyett, hogy magadról beszélsz, inkább hagyj másokat kibontakozni. Most semmi kedved magyarázkodni másoknak arról, hogy mit hogyan intézel.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...