Kezdőlap EGÉSZSÉG Így szabaduljunk meg a méreganyagoktól a talpunkon keresztül. Ezzel a módszerrel a...

Így szabaduljunk meg a méreganyagoktól a talpunkon keresztül. Ezzel a módszerrel a repedezett sarkat is elfelejthetjük

Hirdetés

A szervezetünk életünk során számtalan méreganyagot halmoz fel. Még, ha nem is látszik, de lerakódik, elraktározódik, és számos betegség kialakulását eredményezi. Időnként végeznünk kell egy alapos nagytakarítást, hogy megszabaduljunk a méreganyagoktól.

Évente kétszer, tavasszal és ősszel iktassunk be egy-egy nagyobb méregtelenítő kúrát, és ezenkívül rendszeresen végezzünk kisebb tisztítást. Az alábbi módszer segítségével könnyedén megszabadulhatunk a méreganyagoktól.

Hirdetés

A szódabikarbóna nem csak abban lehet segítségünkre, hogy megtisztuljon a szervezetünk, hanem széppé, puhává és egészségessé varázsolja a lábunkat.

Mivel fertőtlenítő hatással rendelkezik, megszabadít a baktériumoktól, lábgombától, és makacsabb szennyeződésektől is. Külsőleg és belsőleg egyaránt megtisztít. Hatékonyan megszabadít a különböző bőrproblémáktól, megpuhítja a lábat, és simává varázsolja a repedezett sarkat.

Hozzávalók:

  • 3 evőkanál szódabikarbóna
  • 4 liter víz

Alkalmazás:

Forrósítsuk fel a vizet, töltsük egy tálba, oldjuk fel benne a szódabikarbónát, majd áztassuk bele mindkét lábunk. Maradjunk így húsz percig, és közben végezzünk valami kellemes foglalkozást, például olvassunk.

Amikor megpuhult a lábunk, radírozzuk le egy habkővel, majd öblítsük le langyos vízzel, és kenjük be egy hidratáló krémmel vastagon. Húzzunk egy tiszta pamut zoknit, és feküdjünk be az ágyba. Ezzel a módszerrel hatékonyan megszabadulhatunk a szervezetünkben lerakódott méreganyagoktól, hiszen a talpon keresztül távoznak a leghamarabb.

A legjobb, ha az esti lefekvés előtt végezzük el a műveletet, hiszen utána már nyugodtan pihenni tud a megpuhított talpunk. Egy héten keresztül minden este végezzük el ezt a kúrát, érezni, és látni fogjuk az eredményt. Egy hét után tartsunk két-három nap szünetet, majd ismételjük meg újra.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés