Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Szakértő beszél – Így kell használni a parfümöt, hogy egész nap illatozhass

Szakértő beszél – Így kell használni a parfümöt, hogy egész nap illatozhass

Hirdetés

Az Egyesült Királyságban élő parfüm szakértő, Ruth Mastenbroek arról beszélt, hogyan kell helyesen alkalmazni a parfümöt annak érdekében, hogy egész nap kitartson a hatása. Azok, akik nem szeretnék feleslegesen kipocsolni a drága folyadékot biztos elgondolkoztak már azon, a test mely részeire és hogyan kell felvinni a legjobb hatás elérése érdekében.

Vannak olyan testrészek, amelyek a legjobb helyet szolgáltatják a spricceléshez. Lehetséges, hogy olyan helyekről is olvashatsz, amikre eddig nem is gondoltál volna. Ruth elárulta, hogy a női testen melyek ezek a pontok.

Hirdetés

Haj

A hajszálakon tökéletesen meg tud rekedni az illat, különösen, ha frissen mosott hajról van szó. Éppen ezért hosszan tartó hatást biztosít. A parfüm alkoholtartalma ugyanakkor képes szárítani a hajszálakat, így a legjobb, ha nem direkt a hajra fújod, hanem a fésűdre és átfutsz vele a hajadon.

Fülek

Fújd a választott illatot a fülcimpád mögé. Ez a pont melegebb rész a testen, ami kihangsúlyozza az illatot. Próbálkozhatsz a fül felső részével is, mivel ez nem hajlamos kiszáradni, de ide inkább csak kend a parfümöt.

Kulcscsont & dekoltázs

Maximalizáld a parfüm hatásfokát azáltal, hogy spriccelsz egyet a kulcscsont és dekoltázs területére. A tested ezen részének úgymond olyan strukturális kialakítása van, amely elősegíti, hogy a parfüm jobban megrekedjen és nagyobb felületet szolgáltat a felszabadításra is.

Csukló

Alkalmazz a parfümből a csuklódra is, mivel pulzáló pont és ezáltal melegebb is, így fokozza az illat erősségét. Azok, akik gyakran gesztikulálnak a kezeikkel is, a kézfejükre is nyomhatnak az illatból a csuklójukról.

Könyökhajlat

Szintén egy pulzáló pontról van szó, amely fokozott illatot bocsát ki – tökéletes az elnyújtott hatás elérésére. Maximalizálhatod a hatást azzal is, hogy hidratálod a bőröd, mivel a száraz bőrön kevésbé marad meg az illat.

Térdek mögött

Ezen a területen is közel kerülnek a vénák a bőrfelszínhez, ezáltal sokkal jobban árasztják a parfüm illatát. Ezt a területet olyan szezonban érdemes kihasználni, amikor a térd nem fedett vagy lenge az öltözékünk.

Köldök

Akár csak egy kis gyűjtő edényke. Kötelező választás a nyári szezonban, illetve akkor, amikor a köldököd fedetlenül hagyod.

Ruházat

Az extra illatozáshoz be lehet vetni a nyári kendőket, lepleket, téli sálakat, amelyeket magunkra dobunk. Az anyag szálaiban tartósabban megmarad az illat.

tudasfaja.com

Hirdetés