Kezdőlap EGÉSZSÉG Így használd a szódabikarbónát nátha és megfázás ellen! 3 nap alatt kipucolja...

Így használd a szódabikarbónát nátha és megfázás ellen! 3 nap alatt kipucolja a szervezetet!

Hirdetés

A szódabikarbóna vagy nátrium- bikarbonát már évszázadok óta ismert, mint természetes gyógyító szer. Számos gyógyhatását és alkalmazását mutattuk már be önöknek, most egy olyan 3 napos kúrát írunk le, amellyel rövid időn belül gyógyítható a megfázás és influenza.

 

Hirdetés

A szódabikarbónát már évszázadokkal ezelőtt is használták gyógyításokra és takarítási célokra. Olcsó, biztonságos és egyszerűen alkalmazható, számos betegség és egészségügyi bajok gyógyírekén szolgál.

A megfázás és influenza ellen

1924-ben, Dr. S. Volney Cheney kiadott egy könyvet, az  Arm & Hammer szódabikarbóna Medical használata címmel, amelyben az influenzával kapcsolatos észrevételeit rögzítette. Megfigyelte, hogy azok az emberek, akik rendszeresen fogyasztottak szódabikarbónát egészségesebben éltek, és szervezetük a legtöbb megbetegedésnek képes volt ellenállni. Könyvében továbbá arról számolt be, hogy 36 órán belül enyhíthetőek a megfázás és influenza tünetei.

Az általános tudományos adatok azt igazolják, hogy a szódabikarbóna belsőleg alkalmazva segít fenntartani a pH egyensúlyt a vérben. Lúgosító hatással van a szervezetre, amely segít megelőzni a legtöbb betegséget. Bár az alábbi kúrának több száz ezer ember a támogatója, tudományosan még egy orvostudományi ág sem ismerte el. (A dr. állítása szerint azért, mert így jelentősen visszaesne a gyógyszerek iránti kereslet!)

Az alábbi recept 1924-óta már rengeteg embernek segített a “nehéz” napokban.Íme a kúra:

1. nap: 1/2 teáskanál szódabikarbónát hígítsunk 1 dl vízzel,és ezt fogyasszuk napi 6 alkalommal, körülbelül 2 órás időközönként.

2. nap: 1/2 teáskanál szódabikarbónát hígítsunk 1 dl vízzel, és ezt fogyasszuk napi 4 alkalommal.

3. nap:1/2 teáskanál szódabikarbónát hígítsunk 1 dl vízzel,és ezt fogyasszuk reggel és este.

A 3 nap eltelte után minden nap igyunk a fenti mennyiségnek és aránynak megfelelően szódabikarbónás vizet, amit minden reggel éhgyomorra fogyasszunk el.

 

Szerző:tudasfaja.com

Hirdetés