Kezdőlap EGÉSZSÉG Így alkalmazd a ricinusolajat ízületi fájdalmak ellen! Azonnal érezhető lesz a hatás!

Így alkalmazd a ricinusolajat ízületi fájdalmak ellen! Azonnal érezhető lesz a hatás!

A ricinusolaj számos természetes alapanyagú kozmetikumban megtalálható. A sokoldalú gyógyító tulajdonságokkal rendelkező olaj egyetlen háztartásból sem hiányozhat. Ha szép, és egészséges akarsz lenni, itt az ideje, hogy te is beszerezd.

Sötét karikák ellen

-a szem alatti sötét karikák jelenléte hatékonyan csökkenthető a ricinusolaj segítségével. Megszünteti a táskásodást, nyugtatja a szemet, és közben gyöngéden ápolja is a bőrt. Használjuk az éjszakai krém helyett.

Fájdalomcsillapításra

-ízületi és fájdalmak, és rándulások ellen nagyon hatékony lehet. Fogjunk egy darab rongyot, áztassuk ricinusolajba, majd borítsuk be vele a fájdalmas területet. Borítsuk be egy fólia pakolással, majd tegyünk rá egy melegvizes palackot. Rövid időn belül érezni fogjuk, hogy a fájdalom csökken, majd elmúlik.

Bőrápoló

-a száraz bőr legjobb ellenszere a ricinusolaj. Rendszeres használata által ápolt, és tápanyagokban gazdag lesz a bőrünk, sőt az öregedési foltoktól, bőrelszíneződésektől is megszabadulhatunk. Keverjük egy kevés jojoba, vagy kókuszolajjal, és minden este masszírozzuk bele az arcbőrünkbe.

Töredezett hajra

-egy héten egyszer masszírozzuk be a töredezett hajvégeket ricinusolajjal. Nagyon hatásos!

Ajakápoló

-repedezett, és kiszáradt ajkakra nagyon hatásos lehet a ricinusolaj. Naponta kétszer kenjük be az ajkainkat, és rövid időn belül érezni fogjuk a hatást.

Szempilla hosszabbító

-aki dúsabb szempillákról álmodik, naponta 1-2 alkalommal kenegesse a szempilláját ricinusolajjal. Hagyjuk rajta egy éjszakán át, majd reggel mossuk le. Dús, fényes, és sokkal hosszabb lesz az olaj hatására.

Repedezett sarkakra

-a fájó, repedezett, kisebesedett sarkakat kenjük be egy vastag rétegben ricinusolajjal, húzzunk rá egy vékony zoknit, és maradjunk így reggelig. Másnap mossuk le. Napi rendszerességgel ismételjük meg a műveletet.

loading...