Kezdőlap EGÉSZSÉG Ha neked is vannak zsírdaganataid, erről tudnod kell!

Ha neked is vannak zsírdaganataid, erről tudnod kell!

Hirdetés

Testünk egyik figyelmeztető jelzése, ha bármilyen dudor vagy elváltozás jelenik meg valamelyik testrészünkön, és ezzel azonnal orvoshoz kell fordulni!

 

Hirdetés

 

Az esetek többségében jóindulatú zsírdaganatok, lipómák állnak a háttérben, amelyek gyógyszeres kezeléssel megszüntethetőek.

Az alábbi módszerrel kiegészíthetjük az orvos által előírt kezelést és felgyorsíratjuk a gyógyulási folyamatot. A zsírdaganatok általában a fejen, a nyakon, a karon és a hónaljban jelentkeznek.

Az esetek többségében csak egy helyen jelennek meg, de olyan is előfordulhat, hogy egyszerre több helyen jelenik meg dudor.

Száz százalékban a tudomány még nem képes megállapítani, hogy mi okozza a lipómákat, egyes kutatások a genetikai hátteret említik. Íme a már fent említett módszer, amellyel hatékonyan kezelhetjük a kinövéseket!Hozzávalók:

  • 1 evőkanál méz
  • 1 evőkanál liszt

Elkészítés:

Keverjük össze a két hozzávalót, csomómentesre kavarjuk el, majd kenjük a csomóra körülbelül egy centiméteres vastagságban.Kössük le és 36 órán keresztül hagyjuk állni. Miután levettük, ismételjük meg a módszert, amelyet 7-8 napig kell megismételni, ha szükséges.

A kezelés ideje alatt a zsírdaganat folyamatosan csökkenni fog, egyre kisebbé változik, míg végül teljesen eltűnik.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés