Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp június 29.- Olyan dolgok várnak ma rád, amire nem is...

Napi horoszkóp június 29.- Olyan dolgok várnak ma rád, amire nem is gondolnál!

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben képes leszel jelentős különbséget elérni az életed bármely területén megfelelő energia befektetéssel. Nyitottá és fogékonnyá válsz, annak ellenére, hogy a kollégád vagy partnered nagyon kontrollálóvá válik.

 

Hirdetés

Ha egyedülálló vagy, akkor bizonytalan és akaszkodó emberekkel keveredsz össze. Valóban szeretnél ilyen személyekkel kapcsolatban lenni?

Válassz figyelmesen. Ha párkapcsolatban élsz, akkor mindketten ugyanazzal a problémával küzdötök, de nagyon különböző módon kezelitek őket. Tanuljatok egymástól.

Kos

Kiugrassz az ágyból és máris indulásra kész vagy. A magas energiaszinted délutánra lecsökkenhet, így próbáld kihasználni a délelőtti órákat a fontosabb dolgok elintézésére. Priorizálj. Egy családtag bókolni fog neked, ami nagyon jól fog esni. Egy befolyással rendelkező személy kontrollálni akar téged.

Bika

A képzelőerőd megnő. Úgy tűnhet, hogy a haragod a semmiből bukkan elő, de megvan az oka, még ha nem is tudod azonosítani a forrást. Próbáld meg más perspektívából megközelíteni a dolgot. Képzeld magad valaki más cipőjébe.

Ikrek

Maradj fókuszált, annak ellenére, hogy egy barátod megpróbál meggyőzni, hogy az ő szemszögéből nézd a dolgokat. Nehézségben ütközhetsz, ha nem békülsz ki ezzel a személlyel. Ne vegyél részt egy erőjátékban, ami a pénz körül forog.

Rák
Lehet, hogy meg akarsz nyílni egy nagy változásra és sokkal készségesebbé válasz. Légy a saját magad irányítója, annak ellenére, hogy valaki meg akarja neked mutatni az utat. Maradj továbbra is gondoskodó és nyitott, de ne ragadj bele egy kontrolláló helyzetbe.

Oroszlán

Légy tudatában annak, mibe kerül új perspektívából megközelíteni egy dolgot. Ne akarj túlságosan erőltetni valamit valakire, különben egy sor problémával találhatod szemben magadat. Maradj feddhetetlen és valódi.

Szűz

Egy megbeszélés sokkal könnyedebbé és sikeresebbé válik idővel. Lehet, hogy egy személyes ügy nagyon le fog húzni. Egy barát vagy kolléga hatására megnő a kreativitásod, amelyet egy projektnél kamatoztatni tudsz majd.

Mérleg

Határozd meg a prioritásaidat és dolgozz ki egy olyan tervet, amely a legjobban működhet számodra. Mielőtt tovább haladnál, vedd észre, hogy olyan változáson mész keresztül, amely visszacsatolást igényel. Lehetséges, hogy egyes megközelítési módokat tesztelsz.


Skorpió

Maradj kitartó a céljaiddal és preferenciáiddal kapcsolatban. Barátaid és kollégáid körülvesznek és támogatnak abban, hogy fenntartsd az ütemet, ami a vágyaid eléréséhez szükséges. Ha túl érzékennyé válnál, kapcsolj ki egy kicsit. Lehet, hogy több napra el kell halasztanod egy döntés meghozatalát.

Nyilas

Izgalom vesz körül, bármit is csinálj. Lehet, hogy túlságosan leütve érezted magad az elmúlt időszakban. Élettel teli, élénk és izgalmas embereket vonzol magad köré, akik hajlandóak kockáztatni. Rád is ez jellemző alapvetően, miért lenne ez most másképp?

Bak

Keress fel valakit a távolból. Ez a személy talán túl aggodalmaskodó és kritikus, mégis hasznos visszajelzést fog adni. Sokkal kontrollálóbbá válhatsz, mint eddig. Egy szeretett személy némileg nehezen kezelhető lesz.

Vízöntő

Egy négyszemközti kapcsolat meglehetősen jelentős lesz számodra. Sok energiád van, amivel képes leszel befejezni egy projektet. Amit gondolsz, annak valószínűleg semmi köze nincs ahhoz, ami valójában fel fog bukkanni. Légy figyelmesebb hallgatóság és légy a jelenben.

Halak

Hagyatkozz olyanokra, akiknek szükségünk van arra, hogy a kezükben tartsák a gyeplőt. Egy feljebbvaló vagy egy rokon eltökélt és nem akar megosztani egy fontos dolgot. A bezárkózott hozzáállása miatt teljesen távolinak fog tűnni. Légy jobb hallgatóság.

tudasfaja.com

Hirdetés