Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ha látszanak az évek a nyakadon, erre a kencére van szükséged!

Ha látszanak az évek a nyakadon, erre a kencére van szükséged!

Hirdetés

Az öregedés leginkább a nyakunkon, és kezünkön látszik meg. A kezünk, mivel inkább ki van téve a környezeti ártalmaknak, nagyobb odafigyelést kap, de a nyakunkkal sokkal kevesebbet foglalkozunk.

Alkalmazzuk ezt a módszert rendszeresen, és sokkal fiatalabb, rugalmasabb lesz a nyakunkon levő bőr is. Keverjünk el 1 evőkanál citromlevet, 1 evőkanál egészségügyi szesszel, 1 teáskanál sóval, és az egészet oldjuk fel egy egy csésze vízben.

Hirdetés

Mossuk le alaposan az arcbőrünk, mielőtt nekifognánk a kezelésnek. Mártsunk a keverékbe egy darab vattakorongot, várjunk egy kicsit, míg jól beissza, majd ezzel töröljük le az állunk és a nyakunk.

Hetente háromszor alkalmazzuk ezt a lemosót, és látni fogjuk a változást.

Ha a nyakunkon levő bőr elveszítette a rugalmasságát, végezzük el az alábbi műveletet.

Fogjunk egy darab gézt, hajtogassuk 2-3 rétegbe, és mártsuk bele egy sós oldatba (1 teáskanál sót oldjunk fel 1 pohár vízben).

Tekerjük ezt a gézt a nyakunkra, és hagyjuk állni rajta egy fél órán keresztül. Hetente kétszer ismételjük meg ezt az eljárást. Így növelhetjük a bőr rugalmasságát, és sokkal fiatalabbnak fogunk kinézni.

Egy másik módszer szerint, ha élesztőt elkeverünk egy kevés vízzel, és ezzel kenegetjük be az arcunk, nyakunk, bőrünk sokkal egészségesebb, és fiatalosabb lesz.

Kétnaponta ismételjük meg ezt a módszert, legkevesebb 6 hónapon keresztül.

Hirdetés