Kezdőlap EGÉSZSÉG Ha így használod a fokhagymát, aktiválod extra gyors zsírégető hatását! Kipróbálod?

Ha így használod a fokhagymát, aktiválod extra gyors zsírégető hatását! Kipróbálod?

A fokhagyma az egyik legegészségesebb élelmiszer a világon. Aki nem szereti, nem tudja, hogy mit hagy ki az életéből. Az biztos, hogy nagyapáink rendszeresen ettek fokhagymát, és nem is voltak annyiszor betegek, mint a mai kor emberei.

 

Egészségügyi hatása nagyon kiemelkedő a fokhagymának, de bizonyos kutatások szerint a plusz kilókkal szembeni harcban is segítségünkre lehet.

Miért hatékony a fokhagyma diéta?

Csökkenti az étvágyat, serkenti az anyagcserét, és segítségével sokkal hatékonyabban égetjük a kalóriákat. Fontos, hogy mielőtt elkezdenénk a fokhagyma diétát, konzultáljunk a kezelőorvosunkkal, mert csökkentheti bizonyos gyógyszerek, mint pl. a vérhígítók, gyulladáscsökkentők, fogamzásgátlók hatékonyságát.

Fogyasszunk napi rendszerességgel fokhagymát, és akkor nem csak a plusz kilóktól, de a méreganyagoktól is könnyebben megszabadulhatunk.

Ajánlott legalább 2-3 cikk fokhagymát naponta elfogyasztani, lehetőleg nyersen. Ha kellemetlen szaga miatt nem tudunk naponta nyers fokhagymát enni, akkor szerezzünk be fokhagyma tablettát, végső esetben ez is megfelel, bár nem annyira hatékony.

A fokhagyma tisztítja a vérereket, csökkenti a koleszterint, erősíti az immunrendszert, megvéd a vírusok és baktériumok ellen, antioxidáns hatása van, csökkenti a rákos betegségek kialakulásának esélyét.

Ezenkívül hatékony lehet a gombás fertőzések ellen, asztma, cukorbetegség, megfázás, Candida gomba, és más hüvelyi fertőzések esetén is.

Most, hogy láttuk, hogy mennyi mindenre jó a fokhagyma, nincs más dolgunk, minthogy napi rendszerességgel beillesszük az étrendünkbe.

tudasfaja.com

loading...