Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ha a férjed megteszi ezt a 18 dolgot, gratulálok, megütötted a főnyereményt

Ha a férjed megteszi ezt a 18 dolgot, gratulálok, megütötted a főnyereményt

Hirdetés

Minden férj másképp fejezi ki önmagát, másképp viselkedik a feleségével. Vannak napok, amikor nem minden úgy sül el, ahogy azt szeretnénk, azonban ma azokról fogunk beszélni, hogy mi az a 18 dolog, mely a tökéletes férjre utal.

Nézzük is azokat a pontokat. A te férjed megteszi az alábbi dolgokat érted?

Hirdetés

 

1. GYAKRAN MONDJA, HOGY SZERET

Ismered eléggé a férjedet? Függetlenül attól, hogy olyannal vagy, aki úgy mutatja ki a szeretetét, hogy ajándékokat vásárol neked, a legfontosabb a szavak ereje. Csodálatos, ahogy ez az egyetlen egy szó megváltoztathatja a napodat, hetedet, vagy akár az egész életed. Ha a férjed olyan valaki, aki hangot ad az érzelmeinek, megnyugodhatsz, hiszen pontosan tudja, hogy mire van szükséged és azt akarja, hogy semmivel se érezz kevesebbet.

2. GYAKRAN BÓKOL NEKED

Bizony, ha azt mondja, hogy szeret, az valami csodálatos. Azonban igazán csábítóan azok a becenevek, megnevezések szolgálnak, melyek személyre szabottak. Azok a szavak, melyek hallatán érzed, hogy elolvadsz, vagy, hogy a szíved kiugrik a helyéről. Ám, nem csak ezek fontosak, hiszen egy házasságban a férj arra törekszik, hogy tudassa kedvesével, büszke rá.

3. BIZTAT A CÉLJAID ELÉRÉSE ÉRDEKÉBEN

A legutolsó dolog, melyet egy nő szeretne, az az, hogy a férje irigy legyen rá. Szóval, ha a férjed folyamatosan biztat és melletted áll, légy hálás. És persze ne felejtsd el, hogy te is támogasd, állj ki mellette minden helyzetben.


4. ÚGY FLÖRTÖL VELED, MINT MIKOR MEGISMERKEDTETEK

Teljesen mindegy, hogy hány éves vagy. Ha megkaptad a szerelmet, mindig is érezni fogod azt a bizonyos szikrát, melytől folyton fiatalnak érzed magad. Az idő teltével kissé nehéz kimutatni a szerelmet, azonban ha a férjednek még mindig sikerül elérnie, hogy pillangók repdessenek a hasadban, a házasságod bizony valami nagyon különleges.

5. SZERETI A CSALÁDJÁT – KÜLÖNÜLÖNÖSEN AZ ÉDESANYJÁT

Kissé klisének hangzik, ha valaki a családját teszi az első helyre, azonban az igazság az, hogy ez nagyon is fontos. Azt mondják, hogy ha meg akarod tudni, hogy egy férj hogyan is szeretné a feleségét és gyermekeit, nézd meg, hogyan viselkedik a szüleivel, legfőképpen az édesanyjával.

6. A LEGUNALMASABB FELADATOKAT IS ÉLVEZHETŐVÉ TESZI

A hosszan tartó házasságban nehéz új dolgokat találni. Azonban, ne felejtsük el, hogy együtt mégis minden jobb. Ha még egy egyszerű, unalmasnak tűnő mosogatást is szórakoztatóvá tud varázsolni, bizony szerencsés vagy.

7. SZERETI VELED TÖLTENI AZ IDEJÉT

Még akkor is élvezitek együtt tölteni az időt, ha épp nem is szóltok egymáshoz. Akármit csinálhattok, a tudat, hogy ott van a másik, már elég. Akkor tudhatod, hogy a férjed kivételes, ha olyan dolgokat is megtesz veled, vagy érted, amit másképp nem tenne meg.


8. MEG SZERETNÉ TANÍTANI MINDAZT, AMIT Ő TUD

Igazán szerencsés feleség vagy, ha a férjed szeretne tanítani valami olyant, amely számára nagyon fontos. Természetesen, nem mindegy, hogy milyen állapotban. Ha haragosan, agresszíven nyilvánul meg, gondolj bele, hogy a gyermekeiddel is ilyen módon fog viselkedni.

9. JÓ VEZETŐ, AKI ISMERI AZ ERŐSSÉGEID ÉS ARRA TÖREKSZIK, HOGY TANÁCSOKKAL LÁSSON EL TÉGED

Utólag rájössz, hogy egyedül élni az életed nagyon is egyszerű. Mindent a saját döntésed alapján teszel, saját felelősségre. Azonban, mikor belépsz egy házasságba, egység lesz belőled és a férjedből. Ha a férjed olyan, aki elvállalja, hogy ő legyen a vezetői szerepbe, ha bármikor kérhetsz tőle tanácsokat, segítséget vagy útmutatást valamihez, akkor egy csodálatos csapat tagja vagy.

10. AGGÓDIK MIATTAD

Természetesen itt nem olyasfajta aggódásra gondolunk, amikor már-már szinte kezelhetetlen és kényelmetlen a párod aggódása, stresszezése. Ha a férjed kimutatja aggódását a biztonságod érdekében, ha folyton meg akar győződni róla, hogy minden, amire szükséged van, megvan neked, akkor szerencsés feleség vagy. Főleg hogy nem minden férfi tudja kimutatni az érzelmeit. Szóval, ha néha napján úgy tűnik, hogy a férjed nem ért meg téged, jusson eszedbe, hogy ez nem igaz. Egyszerűen csak sokat aggódik miattad.

11. ÖNZETLEN

Az önzetlenség kézen fogva halad a feltétel nélküli szeretettel. Ha te és a gyermekek álltok az első helyen, és nem ő, megnyugodhatsz, hisz minden esetben számára te leszel az első személy, így mindig is számíthatsz rá.

12. BEVALLJA, HA HIBÁZOTT

Nekünk, embereknek, olykor nehéz beismernünk, ha hibáztunk. Amikor a férjed beismeri, hogy hogyan, hol és miért tévedett, akkor bizony a szerelem lángja még pislákol. Egy apró cselekedetnek tűnik, mely valójában óriási hatással bír.


13. NINCS KEDVENCKÉJE

Ha több gyermekes szülők vagytok, akkor biztosan te is tudod, hogy nincs is annál rosszabb, ha egy szülőnek választania kell a gyermekei között. Ha kiválasztasz egy kedvencet az bizony az idő teltével komoly gondokat okozhat. Azonban, ha a férjed feltétel nélkül szeret -, melyet észrevehetsz a tetteiből és szavaiból – bátorítsd a továbbiakban is, hogy ezen az irányon haladjon a családi harmónia.

14. FELTÉTELEK NÉLKÜLI TÁMOGATÁS

Az élet tele van jó és rossz dolgokkal. És természetesen a rosszból a legnehezebb újra felállni. Azonban ezek azok a pillanatok, amikor a legjobban szükséged lehet a férjedre. Nem azért, hogy megszóld, nem azért, hogy mindent a szemére hányj. A lényeg, hogy mondd el neki a gondjaidat, félelmek nélkül, hiszen fontos a kommunikáció. Vannak férjek, akiknek több idő kell, hogy rájöjjenek, mi is kell a párjuknak. Viszont, ha a férjed feltétel nélküli támogatást tud adni neked, megütötted a főnyereményt.

15. MEGLEP TÉGED

Mielőtt még elkezdenél arra gondolni, hogy mennyire nem szereted a meglepetéseket, valld be, azok a kis nem várt ajándékok, melyek a szerelem apró jeleit tükrözik vissza, igazán nagy mosolyt csalnak az arcodra. Legyen az a kedvenc édességed a párnádnál, egy általa készített vacsora, vagy egy kirándulás. Ha az ilyenekkel még mindig meg tud lepni, bizony egy kapussal élsz együtt.

16. FOLYTON NYITVA HAGY KOMMUNIKÁCIÓS VONALAKAT

A kommunikáció a legfontosabb minden sikeres, hosszantartó házasságban. Lényegtelen, hogy a barátaiddal beszélgetsz épp, vagy egy új történetet mesélsz el, egy tökéletes férj meghallgat. Meg akar érteni téged, azonban ez fordított esetben is így kell, hogy működjön, hiszen a kommunikáció egy kétoldalas útszakasz. (Szabály: Soha ne feküdjetek le úgy, hogy nem oldottátok meg a köztetek lévő konfliktust.)

17. IGAZI KEMÉNY MUNKÁS

Lényegtelen, hogy a férjed kemény fizikai munkát dolgozik, vagy irodai munkát vállalt el. Ami igazán számít, az a munkamorál. Ez megnyilvánul mindenben, mint a hobbijai, projektjei, karrierje, és természetesen a szerelme irántad. Egy olyan férjjel élni, aki keményen dolgozik, ez téged is büszkeséggel tölt el. Leginkább akkor, mikor a családjaitok egy helyen tartózkodnak. Ha ez úgy hangzik, mintha épp a férjedről beszélnék, akkor gratulálok neked.

18. TESZ ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY JOBB EMBER LEGYÉL

Egyetlen férj sem tökéletes. Természetesen, mindenki a sajátját emeli mindenki fölé. Ha büszkén felnézhetsz a férjedre, számíthatsz rá, bátorsággal, gondoskodással és bizalommal tölt el, ragaszkodj hozzá.

Forrás:twice.hu

Hirdetés