Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Fújd be a hajad ezzel az oldattal és örökre vége a korpásodásnak!

Fújd be a hajad ezzel az oldattal és örökre vége a korpásodásnak!

Hirdetés

Nagyon kellemetlen lehet, ha korpásodik a hajunk, és bizony sajnos elég nehéz megszabadulni a problémától. Próbáljuk ki az alábbi módszert, és örökre elfelejthetjük a korpásodást!

Az almaecet minden háztartásban megtalálható. Nagyon egészséges, ezért nyugodtan beilleszthetjük naponta étrendünkbe, de szépségápolóként igen hasznos lehet. Nézzük, mi mindenre lehet jó az almaecet!

Hirdetés

1.Ha meg vagyunk hűlve, és bedugult az orrunk nagyon jól jöhet, ha van otthon egy kevés almaecetünk. Igen gazdag vitaminuokban, és ásványi anyagokban, sok B-, és E-vitamint, magnéziumot, kalciumot, és káliumot tartalmaz. Ha orrdugulással küzdünk egy csésze vízben keverjünk el egy teáskanál almaecetet, majd igyuk meg. Esetleg az orrunkba is csepegtethetünk néhány cseppet az oldatból.

2.Az almecet segítségünkre lehet torokfájás esetén is. Rövid idő alatt megszabadít a baktériumoktól, és a gyulladástól. Ha fáj a torkunk, keverjünk el egy pohár langyos vízben 4 teáskanál almaecetet, majd óránként gargarizáljunk vele. Nem kell lenyelni. Így könnyen megszabadulhatunk a torokfájástól, és gyulladástól.

3.Keverjünk el egyenlő arányban almaecetet, és vizet, töltsük egy szórófejes flakonba, majd spricceljük be vele a hajunk, fejbőrünk. Borítsuk be egy fóliával, és hagyjuk állni egy fél órát, majd mossuk meg vízzel, és samponnal.

4.Ha gyomorégéssel, vagy étkezés után puffadással küzdünk, keverjünk el egy teáskanál almaecetet, egy kisebb csésze vízben, majd igyuk meg.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés