Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Felejtsd el a lábujjas papucsot, a szandálokat! Ez lesz a divat idén...

Felejtsd el a lábujjas papucsot, a szandálokat! Ez lesz a divat idén nyáron!

Low section view of a woman wearing sandals

A nyári melegben szeretjük a minél kényelmesebb cipőket előnyben részesíteni. A magassarkú igen nőies, de, ha lehet, egy átlagos hétköznapon nem szívesen hordjuk. Főleg, nem minden nap. Az alábbiakban alternatívát mutatunk arra az esetre, ha nem lenne kedved magassarkúba bújni. Nőies, és divatos darabokat mutatunk!

1.Magasított talpú szandál

Bár sokan első ránézésre nem kedvelik, de nagyon kényelmes ez a darab, mivel egyenlő részben van megemelve a talp, és a súlypont nem ingadozik. Ha egyszer kipróbálod, egyből beleszeretsz majd. Nyugodtan felveheted nadrággal, és szoknyával is. A másik nagy előnye pedig, hogy optikailag szépen nyújtja a lábat.

2.Hátul szabadon

Az idei trend nagy hódítója a hátul semmi típusú lábbeli. Ez a típus átmenetet képez a szandál, és a cipő között, kényelmes, és azon túl, hogy divatos, jól szellőzik benne a láb. A legjobb választás egy csíkos példány lehet, hiszen az idén amúgyis a csíkos lábbelik, és kiegészítők fognak hódítani.

3.Parafa talpú papucs

A kilencvenes években egészen biztosan mindenkinek volt ilyen papucsa, vagy legalábbis mindenki szeretett volna egyet. Nagyon kényelmes, és a jó hír, hogy újra visszajött divatba. Mi imádtuk, és nagyon örülünk neki, hogy megint lehet hordani!

4.Vékony pánt, vastag pánt

A sok pántos szandálok nyáron valóságos csodák, hiszen számtalan stílusban, és színben készítik őket. Hordhatod farmerrel, szoknyával, elegánsabb, vagy kevésbé elegáns helyre. Ha egy vagány lakkal színezed ki a körmöd, akkor még mutatósabb lesz a szandálod is.

5. Tangapapucs

Ha egy stílusos darabot veszel fel, és nem csak két ízléstelen műanyag pántból áll, akkor nagyon menő tud lenni a tanga papucs is. Kényelmes, sokoldalú, és éppen ezért nagyon sokféle ruhával társítható. Mehetsz vele strandra, de akár bevásárolni, vagy esti koncertre is. Kis helyet foglal, éppen ezért a nyaralások egyik kedvenc darabja.

6.Közepes sarok

Nem feltétlenül kell óriási tűsarokban tipegned, létezik egy köztes megoldás is, ha igazán nőies akarsz lenni. Vegyél fel egy szélesebb sarkú, 2-3 cm-es magassú szandált, és máris sokkal inkább nőnek fogod érezni magad, és ráadásul kényelmes is.

tudasfaja.com

loading...