Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ezzel a módszerrel néhány nap alatt dús, hosszú, ívelt szempilláid lehetnek!

Ezzel a módszerrel néhány nap alatt dús, hosszú, ívelt szempilláid lehetnek!

Minden nő álma a dús, és sűrű szempilla, és ennek érdekében szinte bármit hajlandóak vagyunk megtenni. Felejtsd el a szempilla hosszabbítást, most egy olyan módszert mutatunk, mely segítségével irigylésre méltó szempilláid lesznek.

Használd rendszeresen ezt a keveréket, és néhány nap múlva álmaid szempilláival büszkélkedhetsz. Ha szemöldököd megritkult, akkor nyugodtan bekenheted ezzel a keverékkel, hiszen valósággal életre kelnek a megfakult szálak.

Egy egészséges, és dús szemöldököt sokkal könnyebb úgy formázni, ahogy a legújabb divat megkívánja. Vigyázz azonban, hogy ha a szemöldököt rosszul szeded ki, sok idő kell elteljen, míg visszanő a kívánt forma.

Mindig az arcformádnak megfelelően, a természeteshez közelítő szemöldökfazont válassz. Nézd meg az alábbi videót, és látni fogod, hogyan kell elkészíteni a természetes szempillahosszabbító gélt.

Hozzávalók:

  • aloe vera gél
  • ricinusolaj
  • E-vitamin kapszula

Alkalmazás:

1 teáskanál aloe vera gélt keverj el, 2 teáskanál ricinusolajjal, és 2 darab E-vitamin kapszulával. A hozzávalókat nagyon jól keverd el, míg egy homogén gélt kapsz belőlük.

Tedd a keveréket egy kis flakonba, majd márts bele egy megtisztított spirálkefét, és ezzel minden este lefekvés előtt kenegesd be a szempillád, és a szemöldököd. Reggel, közvetlenül ébredés után mosd le langyos vízzel.

Pár nap rendszeres használat után látni fogod az eredményt! Hihetetlenül szép, és egészséges szempilláid lesznek. Pár hónap múlva, ha még dúsabb szempillákra vágysz, nyugodtan megismételheted a kúrát.

Szerző: tudasfaja.com

loading...