Kezdőlap EGÉSZSÉG Ezt a nők imádni fogják! 1 hónap alatt látványos eredményeket hoz ez...

Ezt a nők imádni fogják! 1 hónap alatt látványos eredményeket hoz ez a módszer!

Hirdetés

Az idő múlásával bizony a legfeszesebb mellek is megereszkednek, elveszítik rugalmasságukat. Ez sok nőt nagyon rosszul érint, és bármit megtesz annak érdekében, hogy visszanyerje a mell feszességét. Felejtsük el a drága krémeket, most egy sokkal jobb trükköket mutatunk.

 

Hirdetés

Ezt kell tenned, ha feszesebb mellekről, és dekoltázsról álmodsz:

1.Szerezz be kisebb súlyokat. Ha rendszerezel súlyozol otthon, akkor újra feszesek lesznek a melleid, és a dekoltázsod. Ha nem akarsz súlyokra költeni, tölts meg két egyforma palackot vízzel, és azt emelgesd. A gyakorlás alatt megfelelő sportmelltartót viselj.

2.Ha eddig az oldaladon aludtál, ezentúl jó, ha a háton alvást részesíted előnyben. Így könnyebb lesz megőrizni a mellek rugalmasságát.3.Próbáld megőrizni a testsúlyod. Ha elkezdesz fogyókúrázni, és hirtelen túl sok kiló megy le rólad, a melleid is hamar megereszkednek. Egy állandó normális testsúly megőrzése lenne a cél annak érdekében, hogy a mellek ne hízzanak, vagy ne fogyjanak le hirtelen.

Ezeket a gyakorlatok végezd, hogy feszesebb legyen a melled!

1.Fekvőtámasz

Feküdj a padlóra, majd hajlítsd be a könyököd 45 fok szögbe, és végezz legalább 10 fekvőtámaszt.

2.Úszás

Erősíti a mellkast, nagyon jól megmozgatja az izmokat, és közben sok kalóriát is égethetsz vele.

3.Jóga

Megnyugtatja a testet, és a lelket, segít a belső béke megtalálásában. Létezik néhány olyan jógagyakorlat, mint pl. a háromszögtartás, amely kifejezetten előnyös a mellek számára.

4.Kézállás

Aki tudja, végezzen a fal mellett kézállást rendszeresen. Erősíti az izmokat, és lelkileg is nagyon jó kiegyensúlyozó hatása van. Minél több ideig tudsz megmaradni kézállásban, annál jobb.

5.Karhajlítás
Azt gondolhatnád, hogy ez az egyik legegyszerűbb gyakorlat, de nagyon hasznos is egyben. Állj egyenesen, majd nyújtsd ki oldalt a karod, ezután hajlítsd be a könyököd.

Az ökölbe szorított kézfejed az arcod előtt legyen. Közelítsd egymáshoz a két öklöd majd nyomd vissza a vállaid irányába őket. Közben a könyököd végig legyen behajlítva. Ezt a mozdulatot legalább 15 alkalommal ismételd meg.

tudasfaja.com

Hirdetés