Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ez az 5 legerősebb és legstabilabb párkapcsolat-típus. Vajon a tiétek is ilyen?

Ez az 5 legerősebb és legstabilabb párkapcsolat-típus. Vajon a tiétek is ilyen?

Minden párkapcsolat más és más, a szerelemre nincsenek szabályok és törvények. Létezik azonban 5 olyan párkapcsolat típus, amely nagyon erős, és minden problémának ellenáll.

Megbocsátáson alapuló kapcsolat

Természetesen, mint minden kapcsolatban itt is adódnak problémák, de nem igazán erre koncentrálnak, hanem arra, hogy hogyan tudnák megoldani őket. Nem a másikat hibáztatják, támadják, hanem a megoldást keresik. Képesek a megbocsátásra, és tudnak bocsánatot kérni!

Intimitáson alapuló kapcsolat

A szex nagyon fontos egy kapcsolatban, hiszen ahol nem működik jól a szexualitás, ott előbb-utóbb felüti a fejét a megcsalás, és a szakítás. Minél ritkább az intim együttlét, annál kevésbé kívánják a felek, és egy idő után már nem is kötődnek egymáshoz testileg. Az oxitocint, vagyis a boldogsághormont a szerelem kémiája szabadítja fel.

Kalandon alapuló kapcsolat

Ha egy kapcsolat minden mozdulata kiszámítható, unalmas, szürke, akkor tudjuk jól, hogy annak mi lesz a vége. A közös programok, az újdonságok, a kikapcsolódás stb. csak ezek jelentenek feltöltődést, és így lehet megőrizni az egymás iránti érdeklődést, vonzalmat.

Bizalmon alapuló párkapcsolat

A kapcsolat egyik legfontosabb kelléke a bizalom, enélkül bizony nem nagyon tud működni. Ahhoz, hogy a partnerek boldogok legyenek, meg kell bízzanak egymásban teljes mértékben. Ha külön utakon jár a két fél, és nem őszinték egymással, akkor az a kapcsolat nem lesz hosszú életű.

Közös jövőkép

Nagyon fontos, hogy hosszútávon közös értékrenden alapuljon a partnerek jövőképe. Ha nagyon ellentétesek, akkor szép lassan el fognak távolodni egymástól. A hasonló gondolkodás, a jövőről alkotott azonos elképzelés elengedhetetlen a boldog párkapcsolathoz.

tudasfaja.com

loading...