Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ez az 5 dolog történik veled, miután kiléptél egy mérgező kapcsolatból!

Ez az 5 dolog történik veled, miután kiléptél egy mérgező kapcsolatból!

A legfontosabb dolog, hogy időben felismerjük, egy számunkra szükségtelen kapcsolatban vagyunk, vagy pedig csupán azért vannak a nehézségek, hogy tanuljunk belőlük, és változzunk.

A mérgező kapcsolat, melyben partnerünk folyamatosan ellenségeskedik, szid, nem értékel, kritizál, megszégyenít a barátaink előtt, nem szeret. Ez hosszútávon egyáltalán nem egy vállalható állapot, érdemes minél hamarabb kilépni belőle. Ha kilépünk egy mérgező kapcsolatból, az alábbi dolgokat fogjuk tapasztalni.

1.Gyanakodni fogunk állandóan

Ha eddig egy mérgező kapcsolatban éltünk, akkor miután végeszakadt, akkor is állandóan gyanakodni fogunk mindenre, és mindenkire. Nem fogunk bízni a partnerünkbe, sem önmagunkban. Hiába történik majd velünk egy pozitív dolog, mégis mindig arra fogunk gondolni, hogy mikor lesz rossz a vége.

2.Csodálkozni fogsz, hogy miért van még mindig veled a partnered

Ha új kapcsolatot kezdesz, állandóan kételkedni fogsz, hogy partnered valójában szeret-e. Mivel eddig azt hallottad, hogy te semmire nem vagy jó, az új kapcsolatban is felmerül benned a kérdés, hogy vajon tényleg szeret, és miért van még mindig veled a párod. Ha ránéz egy nőre a buszon, arra gondolsz, hogy most ebben a pillanatban fog elhagyni, mert te nem vagy elég jó neki.

3.Állandóan a korlátaidat feszegeted

Mivel az előző kapcsolatodban nem voltál elég jó, most megpróbálod állandóan bizonyítani a lehetetlent, és a korlátaidat feszegeted. A partnered pedig mindent megtesz azért, hogy bebizonyítsa, hogy büszke rád.

4.Ismerd meg a kapcsolatod

Próbálj különbséget tenni a volt, és a jelenlegi kapcsolatod között. Látni fogod, mi a különbség egy mérgező, és egy nem mérgező kapcsolat között.

5. Rájössz, hogy valóban megérdemled a boldogságot

Örülni fogsz annak, hogy végre kiléptél a mérgező kapcsolatból. Ha nem léptél volna ki, akkor nem találkoztál volna a jelenlegi partnereddel, és nem élhetnél egy ilyen csodálatos kapcsolatban.

tudasfaja.com

loading...