Kezdőlap EGÉSZSÉG A vérszegénység jelei: elpusztítja az immunrendszert, meddőséget, leukémiát okoz és a lassú...

A vérszegénység jelei: elpusztítja az immunrendszert, meddőséget, leukémiát okoz és a lassú halál felé vezet!

Hirdetés

Ha valaki vérszegénységgel küzd, mindenképp érdemes felkeresni egy szakembert, ugyanis a probléma egy idő után akár igen súlyossá is válhat. Számtalan oka lehet, de, ha ezeket a tüneteket észleljük magunkon, forduljunk orvoshoz.

 

Hirdetés

 

1.Gyakori fertőzések-ha valaki gyakran küzd fertőzésekkel, sebek kialakulásával, lehetséges, hogy túl alacsony a hemoglobin szintje. Fel kell keresni egy szakembert, hogy felírja szükséges kezeléseket.

2.Gyenge, töredezett körmök-a haj, és a körmök meggegyengülése, töredezettsége vashiányra utalhat

3.Fáradtság, gyengeség-ha állandóan álmosak vagyunk, annak ellenére is, hogy elegendő időt alszunk, ez vashiány jele is lehet.

4.Fejfájás, szédülés, amikor állunk fel-ezek a tünetek is lehetnek a vashiány jelei, a szakember pontosan fel fogja állítani a diagnózist.

5.Légszomj-már akkor is jelentkezhet, ha felmegyünk a lépcsőn, de nagyobb megerőltetésnél, vagy edzésnél egészen súlyos is lehet.


6. Szapora szívverés-a vérszegénység, és az oxigénhiány szoros kapcsolatban áll egymással. A gyors szívverés hátterében akár vérszegénység is állhat.

7.Nyugtalan láb szindróma-ha magától el kezd rángatózni a lábunk ijesztő lehet, de lehet, hogy csupán a vashiány okozza az egészet.

8.Mellkasi fájdalom-ezt a tünetet nem szabad figyelmen kívül hagyni, mert az is lehetséges, hogy nem vashiány, hanem szívroham okozza.

9.Hideg kezek, és lábak-a keringési problémák, és a vashiány következtében a végtagok nyáron sem tudnak felmelegedni. Ilyenkor nem több ruhát, hanem inkább több vasat kell adnunk a szervezetünknek.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés