Kezdőlap EGÉSZSÉG Egy természetes recept, ami felhergelte a gyógyszeripart!

Egy természetes recept, ami felhergelte a gyógyszeripart!

Hirdetés

Egy annyira népszerű házilag készített kombinációt találtak fel, amely a gyógyszeripar szemét szúrja. Ez annyira erős és természetes, hogy sok betegség kezelésére megoldáskén szolgál. Készítsd el te is!

A kombináció megakadályozza a szívet ért támadásokat, csökkenti a koleszterin szintet, segíti a légzési rendszert. Az egész különlegessége az, hogy az összetevőknek nincs lejárati dátumuk, hosszabb ideig hűvös helyen is elállnak. A méz és fahéj kombinációjáról van szó, amely sok híres gyógyszeripari vállalatot feldühített, amikor a betegek ezzel a megoldással kezdtek el gyógyulni a különböző betegségekből, és nem a gyógyszeres megoldást választották gyógyulási útnak.

Hirdetés

Hólyaggyulladás

Két teáskanál fahéjat egy teáskanál mézzel és egy csésze meleg vízzel keverjünk össze. A keverék sikeresen elpusztítja a baktériumokat a hólyagból, egy héten át napi egy csészével ajánlatos fogyasztani belőle.

Szívbetegség

Készítsünk egy krémes keveréket fél teáskanál fahéjból és egy teáskanál mézből. Minden reggel fogyasszuk el ezt a mennyiséget 1-2 éven át, így megakadályozhatjuk a szívinfarktust, csökkenthetjük a koleszterin szintet és erősíthetjük a szívet.

Megfázás

Egy csipet fahéjat és egy evőkanál langyos mézet keverjünk össze, amit három napon át fogyasszunk, amíg a megfázás tünetei nem enyhülnek.

Köszvény

Ha ebben a betegségben szenvedünk, akkor minden nap két evőkanál méz és egy teáskanál fahéj valamint egy csésze forró víz kombinációját kell fogyasztanunk. Ezt reggel és este is megismételhetjük.

Koleszterinszint csökkentése

Ahhoz, hogy ezt elérjük, naponta fogyasszunk egy teáskanál fahéj, két evőkanál méz, és egy fél liter víz keverékét. Ez a keverék nagyon hasznos azok számára akik magas koleszterinszinttel küzdenek.

tudasfaja.com

Hirdetés