Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Egy kozmetikus figyelmeztetése: ez vár rád is, ha van műszempillád!

Egy kozmetikus figyelmeztetése: ez vár rád is, ha van műszempillád!

Sokszor hallottuk már a kifejezést, miszerint a szépségért meg kell szenvedni, de ez mennyire igaz? Ha jobban belegondolunk, sok nő valóban nem riad meg akár nagyobb kockázatokat is bevállalni annak érdekében, hogy kívánatosabbá tegye külsejét. 

Mostanában egyre divatosabbá vált a szempilla meghosszabbítás, azaz műszempilla felrakatása. Olyannyira, hogy vannak kifejezetten erre a műveletre kiképzett szakemberek. Ami egykor még csak alkalmi szépészeti módszer volt, ma már mindennapos viselet sok hölgy számára.

Annak ellenére, hogy ezen kiegészítők viselése valóban csábosabbá teszik a szemet, veszélyeket is hordoznak magukban. Nem csupán a természetes szempillákat, de a szem egészségét is képesek károsítani.

Egy profi kozmetikus mesélte el egy kliense történetét, aki megtapasztalta a műszempillák árnyoldalát, amikor egy rossz felrakás után az összes pillája kihullott.

Mi is valójában a műszempilla felrakás?

Ilyenkor a szakember egy speciális ragasztóval a kliens természetes pilláira rögzíti fel a mű pillákat, hogy hosszabbá és/vagy dúsabbá varázsolja azokat megjelenésükben.

Milyen kockázatokat hordoz magában?

Ha nem megfelelően képzett szakember végzi a hosszabbítást, dúsítást, akkor az eredmény katasztrofálisra sikeredhet, amelynek az eredeti pillák és a szem is kárát láthatja.

Ez történt egy hölggyel is, aki egy ismert ausztrál kozmetikushoz, Emma Dhanjal-hoz fordult segítségért.

Ahogy az újdonsült vendége szempilláit meglátta, Emma rémülten vette észre, hogy mennyire szárazak és kuszák. Kisebb csomókba álltak össze, a szemhéjak pedig gyulladtak voltak. Egy rosszul elvégzett hosszabbítás tipikus esetével volt dolga.

Emma megpróbálta egyenként szétválasztani őket, ám a legrosszabb történt meg: az eredeti pillák olyannyira megsérültek, hogy amihez a csipeszével hozzáért, mind kihullott.

Hosszú és dús pillák helyett, amelyekért befizetett, ez a vendég majdhogynem teljesen szempillák nélkül maradt pár nappal a születésnapja előtt. Az a néhány szál, amely megmaradt nagyon károsodott és rövid volt, így Emma nem tudta elvégezni rajtuk a hosszabbítást.

Emma figyelmeztetése

Az eset után Emma egy Facebook posztban próbált meg mindenkit megkérni arra, hogy ha műszempillákra vágyik, akkor legyen nagyon körültekintő a megfelelő szakember kiválasztásának folyamata során. Érdemes vendég véleményeket olvasgatni és ellenőrizni a szolgáltatás árakat. Nagy valószínűséggel azok a szakemberek, akik versenyképes árakkal dolgoznak, ahhoz arányos szolgáltatást is nyújtanak.

Természetes megoldás

Ha nem akarod a pilláid és szemed egészségét veszélyeztetni, akkor próbáld ki EZT a természetes módszert, amely nem csak a pillák dúsítására és hosszabbítására alkalmas.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...