Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI A ricinusolaj eltitkolt ereje, ami ma már rengeteg nővel tett csodát fillérekből!

A ricinusolaj eltitkolt ereje, ami ma már rengeteg nővel tett csodát fillérekből!

Minden nő álma a tökéletes haj, szempilla, és az egészséges köröm. Ha te is ezekről álmodozol, most mutatunk egy olyan egyszerű módszert, mely segítségével álmaid valóra válhatnak.

A ricinusolajat ősidők óta használják haj-, és körömápolóként, nagyon hatékony, és ráadásul 100%-ban természetes. Ha ezt használod semmilyen káros anyagot nem juttatsz be a szervezetedbe. Gomba-, és vírusellenes tulajdonságokkal rendelkezik, erősíti a hajhagymákat, és a szempillákat, egészségessé varázsolja a körmöt. Felgyorsítja a haj-, a szempilla, és a szemöldök növekedését. Ezenkívül hidratálja, és fényessé varázsolja a bőrt, serkenti a kollagén termelődést, gyorsan, és hatékonyan tünteti el a hegeket, sőt a ráncosodással is felvehetjük a harcot segítségével.

Érdemes kipróbálni ezt a haj-, szemöldök-, szempilla-, és körömápoló keveréket.

Hozzávalók:

  • 5 evőkanál ricinusolaj
  • 5 evőkanál kókuszolaj vagy mandulaolaj

Alkalmazás:

mivel önmagában a ricinusolaj nagyon vastag, ezért kell hozzá egy hígabb olaj. Keverjük el a ricinus-, és a kókuszolajat, majd masszírozzuk be vele a fejbőrünk, és a hajat is. Egy fültiszítópálca segítéségével vigyünk fel egy réteget a keverékből a szemöldökünkre, és a szempillánkra. Lefekvés előtt alkalmazzuk ezt a módszert, és maradjunk így egy éjszakán keresztül. A hajunkat borítsuk be egy fóliával, vagy egy úszósapkával. A ricinusolaj sokkal hatékonyabb, ha jó vastag pakolással borítjuk, a melegben könnyebben akcióba lép.Reggel mossuk le alaposan, két-három öblítéssel az olajas keveréket. Egy héten egyszer nyugodtan alkalmazhatjuk ezt a pakolást.

loading...