Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Egy kevés cukrot kevert a samponba! Ha megtudod, hogy miért tette, te...

Egy kevés cukrot kevert a samponba! Ha megtudod, hogy miért tette, te is ki fogod próbálni!

Hirdetés

Annak érdekében, hogy hajunk egészséges és csillogóan ápolt legyen, nem kell nagy dolgot tenni, csupán annyit, hogy egy kevés cukrot keverünk a samponhoz!

 

Hirdetés

A cukor nagyon erős tisztító erővel rendelkezik, és közben a gyökereitől táplálja a hajat. Jótékony tulajdonságai nem csak a fejbőr, de a haj számára is elengedhetetlenek!

Nézzük, milyen esetben érdemes cukrot adagolni a megszokottan használt samponunkhoz. Egy normál üveg samponhoz, ami kb. 400 ml, 1 teáskanál cukrot kell hozzáadni.

Fejbőrhámlasztás

A bőrgyógyászok szerint nem csak az arcnak, de időnként a fejbőrnek is szüksége van egy kis hámlasztásra. Ezáltal megtisztul a fejbőr a szennyeződésektől, beindul a vérkeringés, és a hajhagymák is sokkal egészségesebbek lesznek. Megszabadít a lerakódott zsírtól, úgy, hogy közben nem szárítja ki, hanem táplálja a fejbőrt.


Zsírtalanítja a fejbőrt, és megakadályozza a hajhullást

Ha ezekkel a problémákkal küzdünk, tegyünk cukrot a samponhoz, és már az első pár hajmosás után érzékelni fogjuk, hogy hajunk és fejbőrünk is sokkal egészségesebb.

Serkenti a haj növekedését

A cukor regenerálja a fejbőrt, beindítja a vérkeringést, ezáltal serkenti a hajnövekedést. Mossuk meg a hajat a megszokott módon, majd töröljük meg kissé, és a nedves fejbőrbe masszírozzunk 5-10 percig cukrot, és öblítsük le alaposan. Egy héten kétszer ismételjük meg ezt a műveletet, és két hónap múlva látni fogjuk a változást.


Dúsabb és fényesebb haj

Ha dúsabb hajról álmodozunk, akkor adjunk a hajbalzsamhoz cukrot. Oszlassuk el egyenletesen a fejünkön, majd hagyjuk 10 percet állni, és alaposan mossuk ki bő vízzel.

tudasfaja.com

Hirdetés