Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Az anya nem tudja felébreszteni a gyerekét. Amikor rájött az okára, azonnal...

Az anya nem tudja felébreszteni a gyerekét. Amikor rájött az okára, azonnal hívta a mentőket!

A forró nyári napokon próbáljunk minél kevesebb időt tartózkodni a napon, hiszen szervezetünket nagyon leterheli a kánikula. Sőt, mi több, végzetes kimenetele is lehet, ha túl sok ideig ér a tűzforró nap.

 

Ha a szervezet túlhevül, nehezen tud megbirkózni a meleggel. A kanadai Jennifer Abmával, és lányával egy igen ijesztő dolog történt a tavaly nyáron.

A kétségbeesett anya Facebookon osztotta meg történetét mindenkivel, éppen azért, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a hőguta bizony nem játék.

Jennifer 3 éves kislánya, Anastasia a saját szobájában kapott hőgutát.

“Életem legszörnyűbb délutánja azon a napon volt. Bementem Anastasia szobájába, és elkezdtem ébresztgetni, de nem akar felkelni. 20 perc telt el, és egyáltalán nem tudtam felkölteni.

Anastasia mikor délután lefeküdt a szobájában, nem tudtam, hogy annyira meleg van bent. Mikor bementem, teljesen forró volt, ki volt vörösödve, le volt izzadva, és nem akart felébredni az költögetésemre. Bár lélegzett, de egyáltalán nem reagált arra, hogy ébresztgettem.

Rögtön kihívtam a mentőket, akik szakszerű ellátásban részesítették, kapott glükózt, és néhány perc múlva már magához tért, és elkezdett sírni.


Annyira mérges voltam magamra, hogy miért nem ellenőriztem a szoba hőmérsékletét, mielőtt Anastasiát be küldtem volna aludni”-írta a kétségbeesett anya.

Nyáron egy szoba, főleg, amelyik a tetőtéren van annyira fel tud forrósodni, akár egy zárt autó. Nagyon oda kell figyelnünk a megfelelő szellőzésre, mert különben végzetes lehet akár egy délutáni szunyúkálás is.

tudasfaja.com

loading...