Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Átalakul a leggings! 2019-ben minden nő bajban lesz!

Átalakul a leggings! 2019-ben minden nő bajban lesz!

Rég nem láttunk ennyire borzasztó nadrág divatot, mint, amit jövőre nyárára jósolnak. Sajnos, úgy tűnik, bármennyire is hátborzongató, a hír igaz. A kifutókon már most megtekinthető!

Emlékszel még a 90-es évek biciklis nadrágjaira? Na egészen pontosan az fog visszajönni divatba, csak úgy hívják, hogy rövid leggings.

Ez a fazon nagyon sok embernek nem fog jól állni, hiszen nem elég, hogy karcsú láb, de még ráadásul formás térd és boka is kell hozzá. Na és persze egy kidolgozott vádli sem árt!

A durva az, hogy nem csak az edzőterembe fogod hordani ezt a nacit, hanem a munkahelyedre egy zakóval, vagy egy elegáns felsővel még akár színházba is.

Egyelőre elképzelni sem tudjuk, hogy nők milliói ilyen nadrágban fognak billegni a világban, viszont a divatdiktátorok már bemutattak egy-két példát az elképzelésről.

A rövid leggings nem csak pamut, hanem bőr változatban is kapható lesz, sőt, még bájos kis mintákkal is csalogathatjuk a kíváncsi tekinteteket. Magassarkúval, és csizmával egyaránt fel lehet venni, rövid leggings viselésének csak a fantázia szab határt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@cheriemadeleine wearing @whitefoxboutique. PS – these are THE perfect bike shorts 💣🖤🙌🏼 #WhiteFox #WhiteFoxBoutique

CLD PR (@cldstyle) által megosztott bejegyzés,

Mielőtt azonban magunkra öltenénk, érdemes egy jó nagy pillantást vetni a tükörbe elölről-hátulról, vannak ugyanis olyan testalkatok, melyeken kifejezetten előnytelen. Nem muszáj mindent felvenni csak azért mert divat!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Get @sazan ’s look w/ our Soho Seamless Biker Short (under the “pants” tab) 🔥🔥🔥

DEPARTURE (@shopdeparture) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#bikeshorts reptil 😱😱😱 Talle unico Al menor y mayor ☎️1137923887

VANITY (@vanitybsas) által megosztott bejegyzés,

tudasfaja.com

loading...