Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Aranyszabályok azoktól a nőktől, akiken nem látszik a kor!

Aranyszabályok azoktól a nőktől, akiken nem látszik a kor!

Hirdetés

Néha találkozhatunk olyan nőkkel, akik túl a negyedik, vagy az ötödik X-en is, olyan fiatalosan mozognak, és élnek, mintha most töltötték volna a 35-öt. Hogyan csinálják?

A testi, és lelki szépség számos tényezőtől függ. Az biztos, hogy meg kell küzdenünk szépségünkért, ha nem teszünk semmit, akkor idő előtt morcos, és ráncos öregasszonyok leszünk.

Hirdetés

Megfelelő táplálkozás

Az egészséges bélrendszer elengedhetetlen kelléke a megfelelő táplálkozás. Juttassuk elegendő tiszta vízhez, gyümölcshöz, zöldséghez, salátához, gyógyteához a szervezetünk. A bőrünk egészsége nagyban függ attól, hogy mennyi vizet fogyasztunk el. Ez felelős az oxingénellátásért, és a sejtek regenerálódásáért is.

Megfelelő alvás

Nem csak a mennyiségi, de a minőségi alvás is nagyon fontos. Feküdjünk le este 10 előtt, hiszen a szervezetünk éjfél előtt tudja a legjobban kipihenni magát. Ilyenkor relaxált állapotba kerülünk, és regenerálódik az egész szervezetünk.

Tiszta levegő

A szép bőr titka a tiszta levegő. Ha egész nap az irodában ülünk, akkor hazafele legalább sétáljunk, hogy friss levegőhöz jusson szervezetünk. De persze a legjobb az lenne, ha egy parkban, erdőben, vagy tisztáson tudnánk sétálni. Ahhoz, hogy szép legyen a bőrünk óránként 30 köbméter friss levegőre lenne szükségünk. Egy kiadós sétálás után szaunázzunk egyet, hogy tisztuljon a bőrünk.

Vitaminok

Fogyasszunk minél több szezonális zöldséget, és gyümölcsöt, a téli időszakban pedig pótolhatjuk szárított gyümölcsökkel is a vitaminokat. Kombináljuk zabpehellyel, olajos magvakkal, és így elegendő tápanyaghoz tudjuk juttatni a szervezetünk.

Lelkiállapot

A szép külső titka a negatív gondolatok kizárása, vagy pozitívvá alakítása. A mosoly, és a pozitív gondolatok mindenkit megszépítenek.

Nyak, és kéz ápolása

A nők életkora leghamarabb a kezükön, és a nyakukon látszik meg. Főleg a téli időszakban fektessünk nagyobb hangsúlyt az ápolásukra. Hideg időben hordjunk kesztyűt, és esténkét kenjünk be egy zsírosabb krémmel a kezeinket.

Hirdetés
loading...