Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Aphrodité horoszkópja: ezért különleges minden egyes nő csillagjegyétől függően!

Aphrodité horoszkópja: ezért különleges minden egyes nő csillagjegyétől függően!

Hirdetés

Egy nő nem (csak) attól nő, hogy magassarkút hord, vagy szép pirosra van lakkozva a körme. Sok nő, akkor is vonzza a tekintetet, ha egy egyszerű melegítőben van, és épp csak kiszaladt a sarki boltba felkötött hajjal.

Nézzük, melyek a legnőiesebb tulajdonságok a csillagjegyek szerint.

Hirdetés

Vízöntő

Nagyon kifinomult, de nem egy hétköznapi szépség. Kreativitása, és leleményessége megszépíti, és ilyenkor a boldogság tüzét látod tükröződni a szemében. Nőies, modern öltözködésével minden tekintet vonz. Intelligens, könnyen rátapint a dolgok lényegére, ezért bármilyen problémát hamar meg tud oldani.

Rák

Ő egy nagyon diszkrét szépség, nehéz lenne nem észrevenni már messziről a tömegben. Természetes mosolya, és szép ívű ajka igazán nőiessé varázsolja. Imádja a divatot, éppen ezért mindig nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jól nézzen ki. A kényelmes, de mutatós ruhadarabokat részesíti előnyben. Kissé félénk, de, ha megtalálta az igazit, nagyon hűséges típus.

Skorpió

Csak egy pillantás, és máris bárki fejét el tudja csavarni. Igen erős jellem, nagyon szenvedélyes, kevesen tudnak ellenállni neki. Népszerűségét határozottságának is köszönheti, gyorsan és gondolkozás nélkül küzdi le az akadályokat. Nagyon okos, és gazdag fantáziával rendelkezik, de nem mindig használja ki az előtte álló lehetőségeket.

Oroszlán

Egy energikus, szenvedélyes, és különleges szépségű nő. Biztonságos a társaságában lenni, hiszen határozott, és mindent nagyon fontosan megszervez. Ambíciós, erős vezetői hajlammal rendelkezik, szeret a középpontban lenni. Azonban, ha már nem tűnik annyira érdekesnek számára valami, akkor könnyen lankadni kezd az érdeklődése.


Kos

Külsőleg nagyon vonzó, igen dús, és egészséges haja van, és mindig kifinomultan sminkel. Azonban szépségének titka nem a külsőségekben rejlik, hanem belülről, önbizalmából fakad. Eléggé szeszélyes érzelmileg, de ugyanakkor nagyon szenvedélyes is. Energikus, és cselekvőkész, soha nem hátrál meg a felelősségektől. Optimista, nem adja fel, keményen küzd céljaiért.

Szűz

Szépsége messze földön híres, őt aztán mindig csak úgy emlegetik, hogy “az a szép nő”. Kifinomultan öltözködik, romantikus, és gyöngéd alkat. A férfiak körülrajongják, és minden kívánságát teljesítik. Kreatív, perfekcionista, és sikeres.

Mérleg

Nőies varázslata eleganciájában, és megjelenésében, kifinomult ízlésében rejlik. Ő maga nem annyira optimista, egy kicsit lusta, és sokszor érzi úgy, hogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy eltervezte. Inkább csak pihenne, és élvezné, hogy a világ körberajongja.

Bika

Aki ebben a csillagjegyben született nagyon nőies, de igen határozott, és független, éppen ezért nem igazán tűri el mások irányítását. Hűséges, nyugodt, és gyengéd. Magánéletében kissé zárkózott, nehezen bízik meg az emberekben. Gondoskodó, igen jó háziasszony, szeret főzni.


Ikrek

Kettős személyiség, néha egy ízig-vérig nő, máskor pedig úgy viselkedik, mint egy önfeledt gyerek. Nehéz rajta kiigazodni, de éppen ez a kettőssége sokak számára nagyon vonzó. Tele van innovatív ötletekkel, társaságban sokat beszél, és igazán szórakoztató személyiség tud lenni.

Bak

Titokzatos szépséggel, és igen feltűnő megjelenéssel rendelkezik. Nagyon stílusos, kifinomult az öltözködése, és mindig tisztában van a legújabb divathullámokkal. Kedves, azonban inkább felszínes, nem szeret mélyebb dolgokról beszélgetni. Nincs túl sok barátja, inkább távolról szemlélik szépségét.

Nyilas

Vidám, állandóan mosolyog, energikus. Nem fél semmitől, állandó kíváncsisága hajtja az új dolgok kipróbálása felé. Szeret utazni, kirándulni, a távoli egzotikus tájak töltik fel energiával. Nagyon hűséges barát, és társ, benne aztán mindig meg lehet bízni.

Halak

Kifinomult, és nőies, varázslatosan néz ki mindig. Nem a legújabb divat szerint öltözik, de szépsége belülről fakad, és, amikor jól érzi magát a bőrében, csak úgy ragyog. Gyengesége, hogy nincs túl sok önbizalma, de, ha megtalálja a számára ideális párt, akkor reggeltől-estig ragyog.

tudasfaja.com

Hirdetés