Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Amiről minden nő rosszul tud: Erre valók a különböző formájú kefék a...

Amiről minden nő rosszul tud: Erre valók a különböző formájú kefék a szempillaspirálon!

Hirdetés

A dús, hosszú és ívelt pillák a nőiesség elsőszámú jelképei, ezért nincs olyan nő, aki ne vágyakozna utánuk. Sajnos legtöbben nem vagyunk abban a szerencsés helyzetben, hogy a természetes szempilláinkkal 100%-ig megelégedjünk.

Éppen ennek okán sok nő fordul a műszempillákhoz, de legalábbis beszerez egy olyan spirált, amivel kicsit felturbózhatja az eredeti szálakat. Biztosan te is észrevetted már egy-egy beszerző utad során, hogy nem minden spirál keféje néz ki ugyanúgy. Ennek megvan az oka és mi el is áruljuk, hogy mi az, így megkönnyítve a választást.

Hirdetés

Oversized

Ez a tipikusan sűrű és hosszú sörtékkel rendelkező kefe. Mivel sok festéket fel tudnak venni magukra, ezért a pillákat is jóval dúsabbá varázsolják, de sajnos könnyebben össze is tapasztják őket.

Vékony

Ha az az elsőszámú célod, hogy a pilláid hosszabbak legyenek, akkor ez egy jó választás, hiszen több festéket felvíve rájuk, több szálat összetapaszt, így elérve a kívánt hatást.

Hosszúkás

A sörték hosszabbak, de nem olyan sűrűn állnak. Az egyik leggyakoribb forma, sok festéket képes felvinni a pillákra, dúsabbá és egyben hosszabbá is teszi őket.

Íves

Kialakításának köszönhetően a tövénél emeli meg és erősen íveli a pillákat, göndöríti őket, így a tekintet nyíltabbá válik. Gyakran okoz összetapadást.

Fenyőfa alakú

A csúcsán rövidebb, az alján hosszabb sörtékkel. A rövidek segítenek a dúsításban és vastagításban, míg a hosszúak a szétválasztásban.

Homokóra

A tövénél megemeli a pillákat és felfelé íveli, miközben vastag rétegben visz fel rájuk festéket. Az eredmény csábítóan nyílt tekintet.

Gömbfejű

Képes összefogni az összes szempillát a végén lévő gömbforma kialakításnak köszönhetően. Minden pillát egységesen fed be és egységes hosszt alakít ki.

Mikro

Azoknak érdemes ezt választani, akiknek rövidebbek a pilláik. A kefék kialakításának köszönhetően a pillák tövéhez is vastagabb festékréteget lehet felvinni, emiatt a tekintet is nyíltabbá válik. Mindamellett a pillák hossza is nő.

Gömbös

Jó választás, ha egyenesebbek a pilláid. Kisebb és nagyobb sörtékkel is rendelkezik, így szépen elválasztja egymástól a pillákat, miközben íveli őket.

Fésű

Az egyik legritkább alak. Segítségével kevés festékkel emelt pillákat lehet elérni, amik a kialakításának köszönhetően szépen el is válnak egymástól.

tudasfaja.com

Hirdetés