Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Amikor már túl régóta vagy szingli… ezeket éled meg!

Amikor már túl régóta vagy szingli… ezeket éled meg!

Biztosan mindenkinek voltak olyan időszakok az életében, amikor úgy érezte a kezdeti nehézségek után, hogy szinglinek lenni nem is olyan rossz. Nézzük, milyen az élet, ha hosszabb ideje szingli vagy!

Ha tudatosan vagy egyedülálló, akkor egyáltalán nem biztos, hogy rosszul érzed magad a világban. Persze a társadalmi normák szerint nagyon rossz egyedül lenni, és legtöbben sajnálnak, de vedd észre az életed szépségeit egyedülállóként is. Lehet, hogy most pont egy ilyen időszakra van szükséged!

Jól érzed magad!

Hazamész, és kényelmesen hátradőlsz a kanapéban, még utcai ruhában, senki sem kérdezi meg egyből, hogy mostál-e kezet, és mi volt a munkában. Nem kell alkalmazkodnod senkihez, és néha ez nagyon jó érzés tud lenni. Nem zavar az, ha hónapokig senki nem megy a lakásodba, és nincs makulátlan rend. Egyszerűen jól érzed magad, és ez a legfontosabb!

Nincs kedved másokhoz, de nem is baj!

Ha megszokod az egyedüllétet, rájössz, hogy nincs kedved másokhoz. Egyszerűen vannak olyan helyzetek, amikor sokkal jobb egyedül lenni, mint mások panaszkodását hallgatni. Sokkal tartalmasabban is tudod tölteni a szabadidőd. Nincs igényed arra, hogy elmenj egy gyorsétterembe, mert irtózol a sok sajnáló tekintettől, ami rád szegeződik. Téged egyáltalán nem zavar, hogy egyedül kell ebédelj, de, ha mások nyilvánosan sajnálnak emiatt, akkor inkább otthon fogyasztod el az ebéded.

Óvod az intimszférád

Felépítettél magadnak egy kis birodalmat, és oda nem szívesen engedsz be bárkit. Ott laksz, ahol szeretnél, olyan a lakásod, amilyenre vágytál, akkor eszel, és azt, amit akarsz, ezért nem szívesen változtatnál ezeken a dolgokon. Minél hosszabb ideje vagy egyedülálló, annál nehezebben tudod megosztani az életed. Így inkább időről-időre meggyőzöd magad, hogy nincs szükséged senkire.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...