Kezdőlap EGÉSZSÉG Alig egy hét alatt megszabadulhatsz a combra lerakódott zsírfölöslegtől! Mutatjuk, hogyan!

Alig egy hét alatt megszabadulhatsz a combra lerakódott zsírfölöslegtől! Mutatjuk, hogyan!

A legtöbb nő a combjaival nincs kibékülve, hiszen a fölösleges zsír leghamarabb ide rakodik le. Az ülő, egészségtelen életmódnak köszönhetően, bizony hamar megvastagodik a combunk.

 

Az alábbiakba olyan tippeket mutatunk, melyek segítségével alig egy hét alatt elérhető az álomalak!

 

1.Diéta

 

Távolítsuk el az étrendünkből az édességeket. Nem kell mindennap egy kis édességgel kényeztetnünk magunk, hiszen egy idő után ez a testsúlyunkon is meg fog látszani. Ne fogyasszunk bolti szénsavas “gyümölcselevet” sem, hiszen több egészségtelen adalékanyagot tartalmaznak, mint gyümölcsöt.

2.Mérsékeljük a sófogyasztást

 

A só megköti a szervezetünkben levő vizet, és puffadást okoz. Sőt, az anyagcserénk is lelassul. Próbáljuk meg mérsékelni az sós ételek, chipszek, snackek fogyasztását.

3.Aludjunk elegendő időt

 

Ha nem alszunk legalább 6-8 órát, akkor a fölösleges zsír lerakódásával kell számolnunk. Azok a nők, akik csak alig több, mint 4 órát alszanak, lelassult anyagcsereműködésre panaszkodnak.

4.Sétáljunk

 

Annyit gyalogoljunk, sétáljunk, amennyit csak tudunk. Nagyon fontos a mozgás, ezért, ha lehet menjünk gyalog munkába, vásárolni. Naponta legalább fél órát gyalogoljunk.

5.Ne hagyjuk ki az étkezéseket

 

Fontos, hogy naponta 4-5 alkalommal étkezzünk. A legjobb, ha többször, kevesebbet eszünk, így soha nem leszünk nagyon éhesek. Ha kihagyunk egy étkezést, akkor fennáll a veszélye, hogy a következő étkezéskor túl sokat eszünk.

6.Vízfogyasztás

 

Felgyorsítja az emésztést, hidratál, és elősegíti a zsírégetést. Jah, és az sem mellékes, hogy a lerakódott méreganyagoktól is megszabadít. Ahhoz, hogy a szervezetünk megfelelően működjön, naponta legalább másfél liter vizet meg kell innunk.

7.Ne válasszuk a rövidebb utat

 

Interneten rengeteg villámdiéta található, de tudnunk kell, hogy ezekkel nem sokra megyünk, maximum csak a gyomrunk kínozzuk velük. Inkább legyünk következetesek, és kitartóak. Egy tartós életmódváltás hasznosabb lehet, mint egy villámdiéta.

loading...