Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI A szerelemnek 5 fázisa létezik. A legtöbb a 3.-nál elakadnak! Ti hol...

A szerelemnek 5 fázisa létezik. A legtöbb a 3.-nál elakadnak! Ti hol jártok?

Gyerekkorunk óta tudjuk, hogy az igazi szerelem létezik. Aztán egyszercsak rájövünk, hogy a mesében. Azonban, ha mindent megteszünk, nekünk is lehet igazi, egy életre szóló, romantikus szerelmi kapcsolatunk.

Minden nő a tökéletes kapcsolatról álmodik, egy életen át. Van aki tesz is azért, hogy beteljesedjen az élete.

Nézzük, mi a szerelem 5 szakasz. Ne állj le a harmadiknál soha, éld tovább boldogságban!

1.Szerelembeesés

Ebben a szakaszban fő szerepben a kémia van, a hormonok elárasztanak a fejünk búbjától a lábujjunking. Ilyenkor nem létezik lehetetlen, megyünk előre, vagy lebegünk a rózsaszín köddel, de a lényeg, hogy nagyon hatékonyak vagyunk. Ilyenkor meg vagyunk győződve róla, hogy örökké együtt maradunk, mert Ő az igazi.

2.A pár kialakulása

Ebben a szakaszban lesz az Ő és Én-ből, Mi. Letisztulnak kissé a dolgok, tudatosul, hogy akkor tulajdonképp tényleg egy párt alkotunk. Kezdjük megismerni, és megtanulni jobban egymást, megtudjuk, hogy mi az, ami örömet okoz a másiknak, vagy mi az, amitől elszomorodik. Úgy érezzük, hogy együtt nagyon biztonságos az élet, de gyakran jut eszünkbe, hogy innen már biztosan ránk fog köszönteni a harmadik szint is.

3.Illúzióvesztés

Ezen a szinten a kapcsolat vagy meggyengül, vagy megerősödik. A csillogás, a felhőtlen boldogság kezd elmúlni, megjelennek a problémák. Ha homokba dugjuk a fejünk, és nem oldjuk meg közösen őket, akkor a kapcsolatunk gyengülni fog. Ezen a szinten jut újra eszünkbe, hogy több időt kellene töltsünk a barátainkkal, többet dolgozunk, és újra kezdünk foglalkozni magunkkal is. A pozitívum ebben a szakaszban, hogy előbukkannak mindkét fél gyengeségei, és ezáltal sokkal szerethetőbbé válunk egymás számára. Ideális esetben segítjük egymás kiteljesedését, de sokszor itt szakad meg a kapcsolat.

4.Az igazi szeretet

Ez egy nagyon csodálatos lépés lehet, hiszen lehetőséged nyílik arra, hogy a 3.fázisban fellépő boldogtalanságot, és problémákat fejlődésként, és egy csodálatos lehetőségként fogd fel. Rájössz, hogy problémák még a legboldogabb szerelmi kapcsolatban is léteznek. Tanuld meg partneredet elfogadni, és szeretni olyannak amilyen. Ehhez pedig önmagadat is szeretned kell.

5.Változtatás hatása

Ebben a szakaszban érezni fogod, hogy megérte az erőfeszítés, hiszen a problémáid megoldódnak, vidám és kiegyensúlyozott leszel. Ha megtanuljátok elfogadni egymást, akkor csodálatos lesz a kapcsolatotok egy életen át. Rá fogtok jönni, hogy szükség van a különbségekre ahhoz, hogy kerek egész életetek legyen.

tudasfaja.com

loading...