Kezdőlap EGÉSZSÉG A ricinusolaj titkos felhasználási módja, amit csak kevesen ismernek

A ricinusolaj titkos felhasználási módja, amit csak kevesen ismernek

A térd-, hát-, kar-, és lábízületi fájdalmak nagyon sok embert érintenek, leginkább idősebb korban keseríti meg az érintettek életét a probléma. Sajnos az ízületi fájdalom súlyosságától függően korlátozhat a mindennapi tevékenységeinkben, és a helyváltoztatásban is.

Aki küzdött már ízületi fájdalommal, tudja, hogy néha az elviselhetetlenségig tud fajulni a dolog. Gyakran már a gyógyszerek sem segítenek, a fájdalomcsillapítók pedig csak időszakoson enyhítik a tüneteket. Annak érdekében, hogy hosszútávon enyhüljenek a tünetek, próbáljuk ki az alábbi természetes módszert. A természet adta orvosságok bár később fejtik ki hatásukat, mégis nem csak a tünetet, hanem a gyökerétől kezelik a problémát.
Hozzávalók: ricinusolaj, pamut rongy, és egy kukoricával töltött kisebb vászonzsák, vagy magpárna.
Alkalmazás: kenjünk be egy kevés ricinusolajjal a problémás területet. Legyünk óvatosak, ne öntsük egyből a felületre, a tenyerünkből adagoljuk óvatosan. A fölösleget töröljük le a pamutronggyal, vigyázzunk, hogy ne cseppenjen a ruhánkra. Ha ráömlik a ruhánkra, nagyon nehéz megszabadulni a maradandó folttól. Ezután melegítsük fel kissé a kukoricával töltött zsákocskát, és helyezzük a beolajozott részre. Mielőtt nekifognánk a ricinusolaj használatának, távolítsuk el az összes ékszerünket, mivel könnyen károsíthatja azokat. Mikor kihűlt a zsák, itassuk le a fölösleges olajat, és mossunk kezet. Két-három naponta ismételjük meg a kezelést, annak érdekében, hogy teljes mértéken megszabaduljunk a fájdalomtól.

loading...