Kezdőlap EGÉSZSÉG Így gyógyíthatod meg az egész tested a tenyereden keresztül!

Így gyógyíthatod meg az egész tested a tenyereden keresztül!

Létezik egy koreai akupresszúrás módszer, mely segítségével 5 perc alatt megszabadulhatunk betegségeinktől. A Su Jok néven elhíresült módszer még az orvostudomány egyes képviselőit is lenyűgözte.

Su jelentése kézfej, a Jok jelentése lábfej. Ez a módszer alig három év alatt az egész világot bejárta, nagyon sokan sikeresen alkalmazták.

A rövid idő alatt elsajátítható módszer nem csak gyógyításra, de a betegségek megelőzésére is alkalmas. Az alábbi ábrán láthatjuk, hogyan kapcsolódnak egyes szerveink, testrészeink a kézfejünköz. Már csak a pontos helyet kell megkeresnünk, hogy hol található a problémás szervünk, és máris kezdődhet a masszírozás.

Masszírozzuk végig az egész tenyerünket, és ahol érzékenyebb, arra a területre érdemes nagyobb figyelmet fordítani, hiszen azt jelenti, hogy azon a területen energetikai blokk keletkezett. Az ősi hit szerint betegségeink abból alakulnak ki, hogy az energia nem tud szabadon áramlani a szervezetünkben. Az eredeti kezelés egy kis, speciális bot segítségével történik, azonban, ha ilyen nem áll a rendelkezésünkre, akkor nyugodtan használhatjuk egy golyóstoll tompább végét is.

A hüvelykujjon található a nyak, és a fejrész, a többi négy ujjunkon pedig a végtagok zónái találhatóak. A tenyér a mellkas, és a benne található szervek, a kézhát pedig a hátunk területei rejti.

Tegyük a két kezünket magunk mellé, a tenyerünk nézzen előre, ebben a pozícióban jól összehasonlítható a test, és a tenyér összefüggő rendszere. Keressük meg a térkép alapján a megfelelő pontot, és kezdjük masszírozni.

Fokozottan növeljük a nyomást, ne kezdjük hirtelen erős nyomással. Naponta többször, rendszeresen masszírozzuk a problémás területet, de már napi egy masszázzsal is sokat tehetünk egészségünk érdekében.

tudasfaja.com

loading...