Kezdőlap EGÉSZSÉG Keverd össze ezt a 2 hozzávalót és már is kész az egyik...

Keverd össze ezt a 2 hozzávalót és már is kész az egyik legerősebb antibiotikum a világon!

Hirdetés

A világ három legtermészetesebb összetevőjét tartalmazza az alábbi recept, ami védelmet biztosít a szervezet számára a rákkal szemben. Egy amerikai orvos, Carolyn Anderson tette közzé ezt a receptet, remélve, hogy megelőzhető a rák.

 

Hirdetés

Dr. Anderson szerint a recept már több vizsgálaton átment és minden alkalommal bizonyította jótékony hatását. Nyugodt szível meri ajánlani az embereknek, Kelet-Indiában 2000 éves múltra tekint vissza ez az orvosság.

Íme a recept:

1/4 teáskanál kurkuma

1/2 teáskanál olívaolaj

egy csipetnyi frissen őrölt bors

Elkészítése és használata:

A hozzávalókat össze kell keverni és a főétkezések előtt meg kell enni. Ha nagyon sűrűnek találjuk a keveréket, adjunk hozz egy kis vizet.

Dr. Anderson blogján az alábbi található a recepttel kapcsolatban:

” A kurkumában rejlik a legnagyobb erő. A kurkuma egy sárga por, amely egy hihetetlenül erős gyulladáscsökkentő képességgel bír. Számos laboratóriumi vizsgálat alátámasztotta már, hogy a kurkuma képes harcolni a rákkal szemben.  A kísérletekben alkalmazott egerekben azt láttuk, hogy amíg az egerek szervezetében kurkuma volt, addig a rákkeltő vegyi anyagok nem támadták meg a szervezetüket. Ezért ha rendszeresen, minden nap kurkumát viszünk a szervezetünkbe, 100%-ban biztosak lehetünk abban, hogy nem leszünk rákosak.”

Anderson azt is kihangsúlyozta, hogy a keveréket fontos napi három alkalommal és minden nap rendszeresen fogyasztani. Mivel természetes összetevőket tartalmaz, nincs kellemetlen mellékhatása.

 

 

Hirdetés