Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 5 olcsó szépségtrükk, amit neked is ismerned kell!

5 olcsó szépségtrükk, amit neked is ismerned kell!

Hirdetés

A szépségünk ápolására, és megtartására egy bizonyos kor után oda kell figyelnünk. Ha kialakulnak az első ráncok, a szem alatti karikák, a bőrelszíneződések, akkor bizony jól fog a szépségtrükkök ismerete.

Mutatunk néhány olyan szépségtrükköt, amelyek jól fognak majd alkalomadtán.

Hirdetés

1. Fáradt arcbőr

A smink bizony csodákra képes. Ezt a 4 lépést kell betartani, és búcsút mondhatsz a fáradt tekintetnek. Az arc felső felére egy kis világosabb alapozót kell kenni, majd a felső szemhéjra, valami fényesebb, világos színű szemfestéket. A szem belső zugába korrektort, majd az arc kiemelkedő részére világosító púdert.

2.A kevesebb néha több

Ha nincs időd megfelelően sminkelni, akkor jobb, ha nem sieted el a dolgot. Húzz egyetlen vékony vonalat a szem felső felére, és, ha úgy gondolod, az alsóra is jöhet egy vékony csík. Ennyi az egész! Ezzel kiemelheted a tekintetet, és elegáns leszel.

3.Tökéletes szemkontúr

Először az alsó szemhéjon húzd meg, középről kifelé haladva, majd az orrnyereg felől haladj középre. Ezután húzd meg a felső szemhéj vonalát is. Középen egy kicsit vastagabb legyen az ív.

4.Sminkkellékek újrahasznosítása

Ha beszáradt a szempillaspirál, vagy kifogyott, mosd ki alaposan, majd használd szemöldökkefének.

5.Telt ajkak

Annyit kell tenned, hogy megrajzolod egy árnyalattal világosabb, vagy színben a rúzzsal egyező színnel az ajakkontúrral a szád. Utána jöhet a rúzsozás. Ezzel jobban kiemeled, és teltebb lesz.

tudasfaja.com

Hirdetés