Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 8 jele annak, hogy a szerelmed el fog hagyni!

8 jele annak, hogy a szerelmed el fog hagyni!

Amikor körbevesz a rózsaszín köd, mindannyian úgy gondoljuk, hogy a szerelem soha nem múlik el. Azonban, ha egy kicsit racionálisabban gondolkozunk, tudjuk, hogy bizony nem tarthat örökké.

Ha viszont szerelmünk akkor lép ki a kapcsolatból, amikor a szívünkben még javában rózsaszín lepkék röpködnek, akkor nagyon rosszul tud érinteni a dolog.

Ha partnerünk nem érzi jól magát a kapcsolatban, az alábbi árulkodó jelek utalhatnak rá, hogy hamarosan ki fog lépni belőle.

1.Nem vesz részt a fontos döntésekben. Régebben mindig együtt terveztetek, döntöttetek, de most mindenből kivonja magát.

2.Szívesebben megy a barátaival szórakozni, mint veled. Érzed rajta, hogy unatkozik a társaságodban, feszült. Ha a barátaival találkozik, sokkal felszabadultabb.

3.Túlságosan barátságos a nőkkel. Eddig csak udvarias, és figyelmes volt, de most úgy tűnik, mintha mindenkivel flörtölne egy kicsit.

4.Az utóbbi időben elkezdett kritizálni. Nem csak a ruháiddal, de a hajaddal, sőt a főztöddel is mintha baja lenne. Nem is érted, hogy egyáltalán van-e olyan dolog, amit valaha szeretett benned.

5.Azt kezdi mondogatni, hogy te egészen biztosan jobbat érdemelsz nála. Kezdi egyre inkább megmutatni a hibáit, és még rátesz egy lapáttal, minden bizonnyal azért, hogy kiábrándulj belőle.

6.Nem zavarja, ha kevés időt vagytok együtt. Régen mindent együtt csináltatok, alig bírta egy fél napig nélküled, mára pedig már megfordult a dolog: alig bírja egy fél napig veled.

7.A barátai lemorzsolódtak, nem jönnek már annyit látogatóba hozzátok. Régen minden parti, és focinézés nálatok zajlott, ma inkább már kimennek egyet a városba.

8.Nincs már meg köztetek a harmónia, egyszerűen nem érzitek annyira jól magatokat egymás társaságában. Egyre gyakrabban veszekedtek.

loading...