Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 7 ok, amiért egy házas férfi megcsalja a feleségét!

7 ok, amiért egy házas férfi megcsalja a feleségét!

Hirdetés

Ha az ember megházasodik, általában egy életre választ pár. Hűséget esküszik, és igyekszik ehhez tartani is magát. Azonban napjainkban egyre több házasságban fordul elő megcsalás, félrelépés. Mi lehet az oka?

 

Hirdetés

Ez a 7 ok közrejátszik abban, hogy egy házas férfi beleszeret egy másik nőbe!

1.Egy barátra vagy egy barátnőre vagy szüksége

Mindenkinek szüksége van egy olyan személyre, akire a nehéz pillanatokban is támaszkodhat. Akinek elmondhatja őszintén minden problémáját. Sok esetbe a férfiak nem a feleségükben találják meg ezt a partnert. Ha a feleség kioktat, kritizál, elégedetlenkedik, akkor a férfi egy őszinte barát, vagy barátnő után fog nézni.


2.A férfiak szeretnek játszani

A házasságban túl nagy a nyomás, a felelősség, hiányoznak az őszinte, játékos pillanatok. A férfiak előbb-utóbb keresnek egy olyan embert, akivel sokkal lazábbak, és gondtalanabbak a hétköznapok.

3.A férfiak szeretik a független nőket

A férfi számára kihívás egy független nő meghódítása. Vérében van a vadászat ösztöne, ezért a szabad zsákmány könnyen felkelti az érdeklődését.

4. A férfiak szeretik a boldog és optimista nőket

Minden férfi szeretné, ha feleségét boldoggá tudná tenni. Ha ez nem sikerül, akkor keres egy másik nőt, és megpróbálja azt boldoggá tenni.

5.A férfiaknak szükségük van az újdonságra
A férfi egy idő után beleun a monoton párkapcsolatba. Szüksége van az újra, és a változatosságra. Ha ezt otthon nem kapja meg, akkor máshol fogja keresni.

6.A férfiak nem szeretik a síró nőket

Nem erőssége egy férfinak sem a nők megvigasztalása. Ha a felesége állandóan csak sirgodál, és panaszkodik otthon, akkor előbb-utóbb kellemesebb társaságot fog keresni. A férfiak nem szeretik nézni a síró nőket, mert ilyenkor nem tudják, hogy mit tegyenek.

7.A férfiak önbecsülése

A férfiaknak nagyon fontos, hogy rendben legyen az önbecsülésük. A házasságban egy idő után csökkennek az érzések, a szerelem szeretetté alakul. A férfi önbecsülése pedig csak akkor tud igazán magas lenni, ha valaki rajong érte.

tudasfaja.com

Hirdetés